Browsing by Author Eyigör, Ayşegül

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-01-29Alternatif ve kafes yetiştirme sistemleri ile üretilen perakende yumurtaların kalite özellikleriEyigör, Ayşegül; Tekin, Eda İlhan; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1994Bursa et ve balık kurumunda kesilen koyun ve keçilerin hareketli aeromonaslar yönünden incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Tayar, Mustafa; Çetin, Cengiz; Şen, Cem; Şen, Ayşin; Eyigör, Ayşegül
1992Bursa'da tüketime sunulan piliç butlarından staphylococcus aureus ve escherichia coli tip izoıasyonu üzerine bir çalışmaUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Çarlı, Tayfun; Şen, Ayşin; Eyigör, Ayşegül
2014-04-28Comparison of different sample types for salmonella detection from chicken layer breeder flocksUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Kahya, Serpil; Eyigör, Ayşegül; Çarlı, K. Tayfun
2001-05Detection of salmonellae in chicken feces by a combination of tetrathionate broth enrichment, capillary PCR, and capillary gel electrophoresisÜnal, Can Bora; Caner, Vildan; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Mikrobiyoloji Bölümü.; Eyigör, Ayşegül; Çarlı, Kamil Tayfun; AAI-1101-2021
2001-05Detection of salmonellae in chicken feces by a combination of tetrathionate broth enrichment, capillary PCR, and capillary gel electrophoresisÜnal, Can Bora; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; http://orcid.org/0000-0003-0980-9335; Çarlı, Kamil Tayfun; Eyigör, Ayşegül; Caner, Vildan; E-3867-2010; AAI-1101-2021; ABI-5029-2020
2016-12-12Effect of rearing systems and shell color on some egg quality parametersUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü.; Çetin, Ece; Temelli, Seran; Eyigör, Ayşegül
1992Füme dillerin üretim aşamalarında oluşan bazı mikrobiyolojik değişimlerin incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece; Berker, Aşkın; Eyigör, Ayşegül
2016-02-23Kanatlı hayvan ve ürünleri kaynaklı salmonellaların serotiplendirilmesi ve genotiplendirilmesiEyigör, Ayşegül; Ata, Zafer; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2009-12-16Kuzu karkas parçalamasında bazı kesim öncesi ve sonrası özelliklerin et verimi ve kalitesi üzerindeki rolüÖzsavcı, Seyhan; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Eyigör, Ayşegül
2009-11-29Kuzu karkaslarında kemiksiz ve kemikli parçalama yöntemlerinin karşılaştırılmasıÖzsavcı, Seyhan; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Eyigör, Ayşegül
2009-12-23Kuzu karkaslarının parçalanmasında sistem oluşturma: Verim ve kalite değerlendirmesiEyigör, Ayşegül; Özavcı, Seyhan; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1993Mihalıç peynirlerinde bazı kimyasal niteliklerin staphylococcus aureus ve koliform bakteri bulunuşu üzerine etkileriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Tayar, Mustafa; Şen, M.K. Cem; Eyigör, Ayşegül
2007-04-01A PCR- ELISA for the detection of Salmonella from chicken intestineUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Mikrobiyoloji Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu.; Eyigör, Ayşegül; Goncagül, Gülşen; Çarlı, K. Tayfun
2001-11Prevalence of Salmonella serovars in chickens in TurkeyCaner, Vildan; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Mikrobiyoloji Bölümü.; Çarlı, Kamil Tayfun; Eyigör, Ayşegül; E-3867-2010; AAI-1101-2021
2003-04Rapid detection of Salmonella from poultry by real-time polymerase chain reaction with fluorescent hybridization probesUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Mikrobiyoloji Bölümü.; Eyigör, Ayşegül; Çarlı, Kamil Tayfun; E-3867-2010; AAI-1101-2021; 6602558950; 6601971539
2020-04-17Salam üretim aşamalarındaki mikrobiyal kontaminasyon kaynaklarının belirlenmesiEyigör, Ayşegül; Önen, Adem; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2017-02-27Sığır karkasları ve sakatatlarının kesim sonrası üretim hijyen kriterilerine göre kalitelerinin belirlenmesiEyigör, Ayşegül; Erköse, Evren; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı