Browsing by Author Anar, Şahsene

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1998Aeromonas hydrophila'nın gelişimini inhibe eden bazı faktörlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Temelli, Seran
1999-01-03Ayran üretim aşamalannda kritik kontrol noktalannın SaptanmasıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Temelli, Seran
1991Bursa ve yöresinde tüketime sunulan mihalıç peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerinin saptanmasaUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Şen, M. K. Cem
1999Bursa'da faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının kirletici etkilerinin araştırılmasıAnar, Şahsene; Günşen, Uğur; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1993Bursa'da tüketilen çiğ ve pişmiş ızgara köftelerin mikrobiyolojik kalitesi ve bileşimi üzerine araştırmalarUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Gül Ece; Anar, Şahsene
1992Bursa'da tüketime sunulan piliç butlarından staphylococcus aureus ve escherichia coli tip izoıasyonu üzerine bir çalışmaUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Çarlı, Tayfun; Şen, Ayşin; Eyigör, Ayşegül
1998Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Çetinkaya, Figen
1999-10-04Doğal koşullarda üretilen ve ısı işlemi uygulanan sucuklarda starter kültürlerin kullanım olanaklarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Ece; Temelli, Seran; Çetinkaya, Figen
2006-02-27Et parçalama ünitelerinde ve beyaz peynir üretiminde çalışan personel ellerinin hijyenik durumunun değerlendirilmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran; Şen, M. K. Cem; Anar, Şahsene
1997Fermente et ürünlerinde kullanılan starter kültürler ve başlıca fonksiyonlarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene
1992Füme dillerin üretim aşamalarında oluşan bazı mikrobiyolojik değişimlerin incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece; Berker, Aşkın; Eyigör, Ayşegül
1992Füme dillerin üretim aşamalarında oluşan kimyasal değişimierin incelenmesi.Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Gül Ece; Anar, Şahsene; Berker, Aşkın
2004-09-03Hipermarketlerin ve süpermarketlerin et parçalama üniteleri ile et reyonlarında mikrobiyolojik kritik kontrol noktalarının belirlenmesiAnar, Şahsene; Dülger, Özlem; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2007İleri işlem görmüş kanatlı eti ürünlerinden nugget üretim hattındaki mikrobiyal kontaminasyon kaynaklarının belirlenmesiAnar, Şahsene; Akyuva, Pelin Fatma; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2007İnegöl Köfte üretim aşamalarında mikrobiyal kontaminasyon kaynaklarının ve önleyici tedbirlerinin belirlenmesiAnar, Şahsene; Sönmez, Barış; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1999-12-22İskender kebap'ın mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesiAnar, Şahsene; Temelli, Seran
2000-01-27Kaşar peyniri üretim aşamalarında görülen mikrobiyolojik ve kimyasal değişikliklerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Soyutemiz, Ece; Anar, Şahsene; Çetinkaya, Figen
1999-09-02Kefir ve özellikleriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene
1998Meyveli yoğurt üretim tekniği ve meyveli yoğurtların mikrobiyolojik ve kimyasal niteliklerinin saptanması üzerine araştırmalarAnar, Şahsene; Kıray, Elif; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989Modern alet ve yöntemler kullanarak pastırma üretimi üzerine araştırmalarYıldırım, Yalçın; Anar, Şahsene; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.