Browsing by Author Çetinkaya, Figen

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-06-24Bursa’da tüketime sunulan çiğ ve pastörize süt örneklerinde aflatoksin m1 kontaminasyonunun değerlendirilmesiÇetinkaya, Figen; Diler, Fatma Büşra; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1998Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Çetinkaya, Figen
2000-02-20Cobb ırkı 40 günlük broylerlerde karkas bölümlerinin oranlanarak but ve göğüs etlerinin kimyasal bileşiminin ve enerji değerlerinin saptanmasıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Ece; Serbest, Ayşe; Çetinkaya, Figen
2004-04-07Cryptosporidium parvum’un bulaşmasında su ve gıdaların rolüUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Çetinkaya, Figen
1997Çevre ve koruyucu maddelerin listeria türleri üzerindeki etkileriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Soyutemiz, Ece; Çetinkaya, Figen
2012-12-26Detection of antibiotic resistance in staphylococcus aureus strains ısolated from various foodsUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Çetinkaya, Figen; Mus, Tülay Elal
1999-10-04Doğal koşullarda üretilen ve ısı işlemi uygulanan sucuklarda starter kültürlerin kullanım olanaklarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Ece; Temelli, Seran; Çetinkaya, Figen
2017-02-10Gemlik körfezinden avlanan bazı deniz ürünlerinin kas dokusundaki ağır metal kontaminasyonunun indüktif eşleşmiş plazma-optik emisyon spektrometresi (ICP-OES) metoduyla belirlenmesiÇetinkaya, Figen; Çelik, Umut; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2010-03-09Hayvansal gıdalarda hormon kalıntıları, tüketici sağlığına yönelik riskler ve ilgili yasal düzenlemelerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Çetinkaya, Figen; Muş, Tülay Elal
2014Hayvansal kaynaklı gıdalarda enterokokların varlığı, tür düzeyinde identifikasyonları ve antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesiÇetinkaya, Figen; Muş, Tülay Elal; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2000-01-27Kaşar peyniri üretim aşamalarında görülen mikrobiyolojik ve kimyasal değişikliklerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Soyutemiz, Ece; Anar, Şahsene; Çetinkaya, Figen
2000Kaşar peynirinde üretim ve olgunlaşma aşamalarının listeria monocytogenes üzerine etkisiSoyutemiz, G. Ece; Çetinkaya, Figen; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2020-01-13Otizm spektrum bozukluğu olan çocukların beslenme durumunun ve gastrointestinal problemlerinin değerlendirilmesiÇetinkaya, Figen; Çiftçi, Çağla; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1999-11-06Örgü peynirin üretim aşamalarında görülen bazı mikrobiyolojik ve kimyasal değişimlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Ece; Çetinkaya, Figen
2013-09-02Perakende su ürünlerinde aeromonas hydrophila varlığının araştırılmasıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Muş, Tülay Elal; Çetinkaya, Figen
2010-05-21Yararları ve riskleriyle gıda kaynaklı enterokoklarÇetinkaya, Figen; Muş, Tülay Elal