Browsing by Author Temelli, Seran

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 8 to 27 of 42 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Detection of Listeria spp. and Listeria monocytogenes in retail dairy products using the Vitek immunodiagnostic assay system LDUO method and ISO method 11290-1Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Mikrobiyoloji Anabilim Dalı.; Temelli, Seran; Ata, Zafer; Anar, Şahsene; Çarlı, Kamil Tayfun; Eyigör, Ayşegül; AAI-1092-2021; AAI-1101-2021; W-7994-2019; 6506404118; 42360917900; 6504131698; 6601971539; 6602558950
2006Determination of microbiological contamination sources during frozen snail meat processing stagesUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Teknik Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Bölümü.; Temelli, Seran; Dokuzlu, Canan; Şen, Mehmet Kurtuluş Cem; AAI-1092-2021
2006Determination of microbiological contamination sources during Turkish white cheese productionUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Temelli, Seran; Anar, Şahsene; Sen, Cem; Akyuva, Pelin; AAI-1092-2021; AAK-4367-2021; 6506404118; 6504131698; 13103259600; 13102652200
1999-10-04Doğal koşullarda üretilen ve ısı işlemi uygulanan sucuklarda starter kültürlerin kullanım olanaklarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Ece; Temelli, Seran; Çetinkaya, Figen
2016-12-12Effect of rearing systems and shell color on some egg quality parametersUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü.; Çetin, Ece; Temelli, Seran; Eyigör, Ayşegül
2006-02-27Et parçalama ünitelerinde ve beyaz peynir üretiminde çalışan personel ellerinin hijyenik durumunun değerlendirilmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran; Şen, M. K. Cem; Anar, Şahsene
2010-08Evaluation of ISO 6579 and FDA-BAM methods to complement real-time polymerase Chain reaction for the detection of salmonella in naturally contaminated poultry meat and red meatUludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Klinik Öncesi Bilimler Bölümü.; Eyigör, Ayşegül; Temelli, Seran; Çarlı, Kamil Tayfun; AAI-1101-2021; AAI-1092-2021; E-3867-2010; 6602558950; 6506404118; 6601971539
2011-09-30Geleneksel yöntemlerle üretilen kurutulmuş et ürünleriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran
2002-08-28Gıda zehirlenmesine neden olan e.coli o157:h7 ve önemUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran
2012-09-30Gıdalarda patojen kontrolünde bakteriyofaj kullanımıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Temelli, Seran; Çetin, Ece
2006-02-28Heat treated Turkish style sucuk: Evaluation of microbial contaminations in processing stepsUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran; Anar, Sahsene; Sen, M. K. Cem; Beyaz, Devrim
2010-07-01Incidence of salmonella enteritidis in chicken layer flocks in Turkey: Results by real-time polymerase chain reaction and international organization for standardization culture methodsUludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Klinik Öncesi Bilimler Bölümü.; Temelli, Seran; Kahya, Serpil; Eyigör, Ayşegül; Çarlı, Kamil Tayfun; AAI-1092-2021; E-3867-2010; AAI-1101-2021; AAH-2842-2021; 6506404118; 35368679200; 6602558950; 6601971539
1999-12-22İskender kebap'ın mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesiAnar, Şahsene; Temelli, Seran
1998Kanatlılarda salmonella kontaminasyonu ve önlenmesinde alınacak tedbirlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, G. Ece; Temelli, Seran
2009-12-21Karkaslarda elektriksel stimülasyon uygulamalarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran
2021-06-02Kasaplık koyun karkas, yenilebilir iç organ ve fekal örneklerinde Salmonella prevalansının ISO 6579 ile belirlenmesi ve antimikrobiyal direnç profillerinin saptanmasıTemelli, Seran; Şerbetcioğlu, Talha; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0002-2497-2731
2017-01-16Kasaplık sığırlarda salmonella taşıyıcılığının ve serotip dağılımının belirlenmesiTemelli, Seran; Çetin, Ece; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2000-06-09Kristalize iyot içeren yıkama suyuna daldırmanın broyler karkaslarının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Şen, M. K. Cem; Temelli, Seran; Eren, Mustafa; Albay, Ramazan; Berker, Aşkın
2003Mandıra düzeyindeki i̇şletmelerde beyaz peynir üretiminde kritik kontrol noktalarının belirlenmesiUludağ Üniversitesi/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Evrensel, Süreyya Saltan; Temelli, Seran; Anar, Şahsene; AAI-1092-2021; 6507884812; 6506404118; 6504131698
2013-01-09MecA gene prevalence in staphylococcus aureus ısolates from dairy cows in TurkeyUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi; Buyukcangaz, Esra; Kahya, Serpil; Şen, Aysin; Carli, K. Tayfun; Intas, K. Seyrek; Eyigor, Aysegul; Temelli, Seran