Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11452/6659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorEfil, İsmail-
dc.contributor.authorŞirin, Figen-
dc.date.accessioned2020-01-22T11:15:45Z-
dc.date.available2020-01-22T11:15:45Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationŞirin, F. (2000). Gıda sektöründe istatistiki proses kontrol ve yeterlilik analizi, bir uygulama örneği. Yayınlanmamış yüksek lisans tezi. Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü.tr_TR
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/6659-
dc.format.extentV, 127 sayfatr_TR
dc.language.isotrtr_TR
dc.publisherUludağ Üniversitesitr_TR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAtıf 4.0 Uluslararasıtr_TR
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectKalite yönetimitr_TR
dc.subjectİşletmelertr_TR
dc.subjectQuality managementen_US
dc.subjectPerformans değerlendirmetr_TR
dc.subjectPerformance evaluationen_US
dc.subjectPerformans yönetimitr_TR
dc.subjectPerformance managementen_US
dc.subjectStratejik yönetimtr_TR
dc.subjectStrategic managementen_US
dc.subjectToplam kalite yönetimitr_TR
dc.subjectTotal quality managementen_US
dc.subjectVerimliliktr_TR
dc.subjectProductivityen_US
dc.subjectBusinessesen_US
dc.titleGıda sektöründe istatistiki proses kontrol ve yeterlilik analizi, bir uygulama örneğitr_TR
dc.title.alternativeStatistical process control and competence analysis in the food industry, an application exampleen_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.relation.publicationcategoryTeztr_TR
dc.contributor.departmentUludağ Üniversitesi/Sosyal Bilimler Enstitüsü/İşletme Anabilim Dalı/Yönetim Organizasyon Bilim Dalı.tr_TR
Appears in Collections:Yüksek Lisans Tezleri / Master Degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
095935.pdf
  Until 2099-12-31
5.28 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons