Browsing by Author Yücel, Ahmet

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
1988-09-22Bazı domates çeşitlerinin konserveye uygunlukları üzerinde çalışmalarYücel, Ahmet; Şayan, Cansu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1994-11-09Bursa piyasasında tüketime sunulan çiğ hamburger köftelerin mikrobiyolojik ve kimyasal nitelikleriYücel, Ahmet; Yıldızhan, Birsen; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-11Bursa yöresinde üretilen sucukların genel kalite nitelikleri üzerinde araştırmalarYücel, Ahmet; Karaca, Zeliha; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1991Bursa'da kasap dükkanlarında üretilen kasap köftesinin üretimi, raf ömrü, mikrobiyolojik ve kimyasal nitelikleri üzerine araştırmaYücel, Ahmet; Çetin, Kader; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1993-10-11Bursa'da piyasaya sunulan kavurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalite niteliklerinin araştırılmasıYücel, Ahmet; Tiryakioğlu, Özlem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1997-10-31Bıldırcın (Coturnix coturnix) yumurtasının fiziksel ve kimyasal özellikleriYücel, Ahmet; Yalın, Ayşen; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1997-10-31Bıldırcının (Coturnix coturnix) karkas özellikleri ve kimyasal bileşimiYücel, Ahmet; Özmumcu, Banu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-10-09Donmuş ithal uskumruların nitelikleri üzerinde araştırmalarYücel, Ahmet; Bayizit, Murat; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-07-08Gıda işletmelerinde üretimde ve temizlikte kulanılan suların hijyenik kalitesiYücel, Ahmet; Çelebi, Özlem Kaner; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1997-11-28Hamsi ve Orkinos balıklarının Surimi'ye işlenmesi üzerine teknolojik araştırmalarYücel, Ahmet; Çetin, Kader; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-07-30Hindi etinin fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırmaYücel, Ahmet; Alkın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1995-10-24Pastırma çemeni yapısının geliştirilmesiYücel, Ahmet; Özeç, Ferai; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-11-27Portakal, greyfurt ve mandalinanın dondurularak depolanması sırasında kalitedeki değişmelerYücel, Ahmet; Dalgıç, Didem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-09-25Servise hazır piliç (broiler) eti ürünlerinin depolanmaları sırasında gelişen tat dönmesi üzerinde araştırmalarYücel, Ahmet; Şen, Hidayet; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı.
1997-07-03Tavuk eti kıymalarının bileşimi ve beslenmede değerlendirilmesiYücel, Ahmet; Günay, Gülay; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1995-10-24Ton balık konservelerinin kimyasal özelliklerinin belirlenmesi ve Ts 355'e uygunluğunun araştırılmasıYücel, Ahmet; Yılsay, Kayhan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2003Yemek sanayiinde HACCP sisteminin uygulanabilirliği üzerine bir araştırmaYücel, Ahmet; Şen, Mehmet Akif; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.