Browsing by Author Yücel, Ahmet

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1988-09-22Bazı domates çeşitlerinin konserveye uygunlukları üzerinde çalışmalarYücel, Ahmet; Şayan, Cansu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1991Bursa ilinde satılan hazır kıymalarda, gıda zehirlenmesine neden olan bazı mikroorganizmaların varlığı üzerine bir çalışmaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü.; Yücel, Ahmet; Çetin, Kader; Gürbüz, Ozan
1994-11-09Bursa piyasasında tüketime sunulan çiğ hamburger köftelerin mikrobiyolojik ve kimyasal nitelikleriYücel, Ahmet; Yıldızhan, Birsen; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1993Bursa yöresinde bulunan değişik gıda işletmelerinin hijyenik durumları üzerinde araştırmalarTuran, Gözde; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü.; Yücel, Ahmet
1992Bursa yöresinde bulunan değişik gıda işletmelerinin hijyenik durumları üzerinde araştırmalarYücel, Ahmet; Turan, Gözde; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1988Bursa yöresinde içme, kuyu ve deniz sularının mikrobiyolojik kirliliği üzerinde bir araştırmaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi.; Yücel, Ahmet; Kurdal, Ekrem
1993Bursa yöresinde üretilen sucukların genel kalite nitelikleri üzerinde araştirmalarKaraca, Zeliha; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü.; Yücel, Ahmet
1989-11Bursa yöresinde üretilen sucukların genel kalite nitelikleri üzerinde araştırmalarYücel, Ahmet; Karaca, Zeliha; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1991Bursa'da kasap dükkanlarında üretilen kasap köftesinin üretimi, raf ömrü, mikrobiyolojik ve kimyasal nitelikleri üzerine araştırmaYücel, Ahmet; Çetin, Kader; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1993-10-11Bursa'da piyasaya sunulan kavurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalite niteliklerinin araştırılmasıYücel, Ahmet; Tiryakioğlu, Özlem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1996Bursa'da piyasaya sunulan kavurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalite niteliklerinin araştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü.; Tiryakioğlu, Özlem; Yücel, Ahmet
1995Bursa'da piyasaya sunulan kavurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalite niteliklerinin araştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilgisi ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Tiryakioğlu, Özlem; Yücel, Ahmet
1992Bursa'da tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik nitelikleri üzerinde bir araştırmaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü.; Yücel, Ahmet; İşgöz, Banu Bilge; Göçmen, Duygu; Tiryakioğlu, Özlem
1997-10-31Bıldırcın (Coturnix coturnix) yumurtasının fiziksel ve kimyasal özellikleriYücel, Ahmet; Yalın, Ayşen; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1997-10-31Bıldırcının (Coturnix coturnix) karkas özellikleri ve kimyasal bileşimiYücel, Ahmet; Özmumcu, Banu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1992Çeşitli et ürünlerinde kullanılan starter kültürler ve kullanım amaçlarıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü.; Yücel, Ahmet; Tiryakioğlu, Özlem
1996-10-09Donmuş ithal uskumruların nitelikleri üzerinde araştırmalarYücel, Ahmet; Bayizit, Murat; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-07-08Gıda işletmelerinde üretimde ve temizlikte kulanılan suların hijyenik kalitesiYücel, Ahmet; Çelebi, Özlem Kaner; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1997-11-28Hamsi ve Orkinos balıklarının Surimi'ye işlenmesi üzerine teknolojik araştırmalarYücel, Ahmet; Çetin, Kader; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-07-30Hindi etinin fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırmaYücel, Ahmet; Alkın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.