Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016-08-05Bifidojenik faktör olarak laktoz türevlerinin önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Ersan, Lütfiye Yılmaz; Özcan, Tülay; Bayizit, Arzu Akpınar; Delikanlı, Berrak
2015-12-22Biyolojik detoksifikasyon ve probiyotiklerUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Omak, Gizem; Özcan, Tülay; Ersan, Lütfiye Yılmaz
2017-06-12Bursa ili kentsel alanında tüketicilerin güvenilir gıda tüketimine yönelik tutumlarının belirlenmesiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Salicik, Didem; Kumral, Ayşegül Yıldırım
2002Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen bakterilerin aranmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yılsay, Tülay Özcan; Bayizit, Arzu Akpınar
2011Bursa piyasasında satılan hazır toz çorbaların mikrobiyolojik ve bazı kimyasal özellikleriÇoksaygılı, Nilüfer; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Başoğlu, Fikri
2016-11-04Cronobacter sakazakii’nin gıda güvenliği açısından önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Doğangün, Esra; Uylaşer, Vildan
2011-10-10Diyet lifin özellikleri ve sağlık üzerindeki etkileriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Dülger, Dilek; Şahan, Yasemin
2015-11-26Doğal antioksidan bileşikler: Nar yan ürünlerinin antioksidan olarak değerlendirilmesiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Okumuş, Gülşah; Yıldız, Elif; Bayizit, Arzu Akpınar
2010-09-09Doğal bir antimikrobiyel: OleuropeinUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yıldız, Gökçen; Uylaşer, Vildan
2012-03-22Dondurulmuş meyve - sebze ihracatının analiziUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Çurkan, Aygün; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2013-12-13The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate (PGPR) on quality of milk, bitter and white chocolatesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Peker, Burak Barkın; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2011-11-24Geleneksel gıdalardan çeçil peynirinin üretimi ve özellikleriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Elmalı, Gülya; Uylaşer, Vildan
2014-04-04Gıda alerjisi reaksiyonlarıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Karakılıç, Merve; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2015-10-23Gıda işleme yöntemlerinin gıda alerjenitesi üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Özcan, Tülay; Delikanlı, Berrak; Yıldız, Eda
2002Gıda işletmelerinde kullanılan bazı dezenfektanların mikroorganizmalar üzerine etkilerUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Şenel, Yasemin; Başoğlu, Fikri
2011-03-15Gıdaların tekstürel özelliklerinin geliştirilmesinde peynir altı suyu protein katkılarının fonksiyonel etkileriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Özcan, Tülay; Delikanlı, Berrak
2014-09-04Hurdle technology for shelf stable minimally processed potato cv. AgriaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Suna, Senem; Çopur, Ömer Utku
2014Laktik asit bakterilerinin antibiyotik direnç mekanizmalarıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Meral, Hacer; Korukluoğlu, Mihriban
2010Listeria monocytogenes’in gıdalardaki önemi ve insan sağlığı üzerine etkileriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yavuz, Mümine; Korukluoğlu, Mihriban
2015-12-30Mikrodalga ve mikrodalga destekli kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Karabacak, Azime Özkan; Sinir, Gülşah Özcan; Suna, Senem