Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 116  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010-05-01Analysis of grapefruit sulphur volatiles using SPME and pulsed flame photometric detectionJabalpurwala, Fatima A.; Rouseff, Russell Lee; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0001-7871-1628; Gürbüz, Ozan; 8528582100
2010-08Analysis of mineral content in pomegranate juice by ICP-OESUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Akpınar, Arzu Bayizit; AAF-3213-2020; 12545580300
2009-08-16Analysis of sulfur volatiles in coffee, wine, and grapefruit juice using GC-PFPD and GC-ORouseff, Russell L.; Jabalpurwala, Fatima; Mahattanatawee, Kanjana; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Gürbüz, Ozan
2010-06Antibacterial activity and chemical constitutions of olea europaea l. leaf extractsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Fen-Edebiyat Fakültesi/Kimya Bölümü.; 0000-0003-0610-2019; Korukluoğlu, Mihriban; Şahan, Yasemin Bengü; Yiğit, Aycan; Özer, Elif Tumay; Güçer, Şeref; J-5125-2018; ABE-6748-2020; AAI-3137-2021; 8213196200; 25629856600; 8213196000; 37047586000; 36849130600
2006Antifungal activity of olive leaf (Olea Europaea L.) extracts from the Trilye Region of TurkeyKarakaş, Reyhan; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Körüklüoğlu, Mihriban; Şahan, Yasemin; Yiğit, Aycan; ABE-6748-2020; J-5125-2018; 8213196200; 25629856600; 8213196000
2008-02Antifungal properties of olive leaf extracts and their phenolic compoundsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Korukluoğlu, Mihriban; Şahan, Yasemin; Yiğit, Aycan; J-5125-2018; ABE-6748-2020; 8213196000; 25629856600; 8213196200
2009Benzoic acid and sorbic acid levels in some dairy products consumed in TurkeyUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Koyuncu, Nihan; Uylaşer, Vildan; AAG-8410-2021; 26647578100; 8228159700
2016-08-05Bifidojenik faktör olarak laktoz türevlerinin önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Ersan, Lütfiye Yılmaz; Özcan, Tülay; Bayizit, Arzu Akpınar; Delikanlı, Berrak
2015-12-22Biyolojik detoksifikasyon ve probiyotiklerUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Omak, Gizem; Özcan, Tülay; Ersan, Lütfiye Yılmaz
2017-06-12Bursa ili kentsel alanında tüketicilerin güvenilir gıda tüketimine yönelik tutumlarının belirlenmesiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Salicik, Didem; Kumral, Ayşegül Yıldırım
2002Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen bakterilerin aranmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yılsay, Tülay Özcan; Bayizit, Arzu Akpınar
2011Bursa piyasasında satılan hazır toz çorbaların mikrobiyolojik ve bazı kimyasal özellikleriÇoksaygılı, Nilüfer; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Başoğlu, Fikri
1995Bursa'da piyasaya sunulan kavurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalite niteliklerinin araştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilgisi ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Tiryakioğlu, Özlem; Yücel, Ahmet
2006Campylobacter contamination in raw milk and white cheeseUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Korukluoğlu, Mihriban; Şahin, İsmet; J-5125-2018; 8213196200; 14020460400
2007Chemical composition, metabolizable energy and digestibility in pea seeds of differing testa and flower colorsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Zootekni Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/ Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri Bölümü.; Canbolat, Önder; Tamer, Ece; Acikgoz, Esvet
2011-06Chemical properties and antioxidant capacity of elaeagnus angustifolia L. fruitsÇelik, Güler; Taşkesen, Selma; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-3353-846X; Cansev, Asuman; Şahan, Yasemin Bengü; Özbey, Hasan; AAH-4255-2019; ABE-6748-2020; 26326677200; 25629856600; 37114041500
2010Chitosan: An edible coating for fresh-cut fruits and vegetablesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku; AAG-8503-2021; 8228159500; 8228159600
2008-05-01Comparison of lactic acid contents between dried and frozen tarhanaBozkurt, Onur; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0001-7871-1628; Gürbüz, Ozan; 8528582100
2009-02Control of some filamentous fungi and yeasts by dehydrated allium extractsIrkın, Reyhan; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Korukluoğlu, Mihriban; J-5125-2018; 8213196200
2016-11-04Cronobacter sakazakii’nin gıda güvenliği açısından önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Doğangün, Esra; Uylaşer, Vildan