Browsing by Author U-1332-2019

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Comparison of digestion methods and trace elements determination in chocolates with pistachio using atomic absorption spectrometryUludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Bölümü.; 0000-0002-5187-9380; Güldaş, Metin; U-1332-2019; 35617778500
2008Determination and comparison of some trace elements in different chocolate types produced in TurkeyDaǧdelen, Adnan Fatih; Biricik, Günnur; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Bölümü.; 0000-0002-5187-9380; Güldaş, Metin; U-1332-2019; 35617778500
2010-10Effects of edible film coatings on shelf-life of Mustafakemalpasa sweet, a cheese based dessertUludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda İşleme Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-5187-9380; 0000-0002-8482-5055; Güldaş, Metin; Akpınar, Arzu Bayizit; Özcan, Tülay; Yılmaz, Lütfiye Ersan; AAG-8194-2021; U-1332-2019; AAG-8219-2021; AAF-3213-2020; 35617778500; 12545580300; 25926089700; 35750795400
2011-09-23Effects of lactic acid, fumaric acid and chlorine dioxide on shelf-life of broiler wings during storageUludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulları/Gıda Teknolojisi Bölümü.; 0000-0003-1156-9510; 0000-0002-5187-9380; Hecer, Canan; Güldaş, Metin; AAJ-4473-2021; U-1332-2019
2011-12In vitro antioxidant/free radical scavenging and antibacterial properties of endemic oregano and thyme extracts from GreeceLagouri, Vasiliki; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksek Okulu/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Besin Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0002-5187-9380; 0000-0001-7871-1628; Gürbüz, Ozan; Güldaş, Metin; U-1332-2019; 8528582100; 35617778500
2011-04Influence of modified atmosphere packaging and potassium sorbate on microbiological characteristics of sliced breadDeǧirmencioǧlu, Nurcan; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarım Ekonomisi Bölümü.; 0000-0002-5187-9380; 0000-0003-2084-7076; 0000-0001-9635-4791; Göçmen, Duygu; İnkaya, Ayşe Neslihan; Aydın, Emine; Güldaş, Metin; Gönenç, Sertaç; U-1332-2019; 55967047900; 35810492100; 36150355600; 35617778500; 55909443000
2010Influence of spirulina platensis powder on the microflora of yoghurt and acidophilus milkİrkin, Reyhan; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Beslenme ve Diyetetik Bölümü.; 0000-0002-5187-9380; Güldaş, Metin; U-1332-2019; 35617778500
2012Influences of the selected additives on the weight loss and organoleptic properties of marinated mussels and squidsUludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Bölümü.; 0000-0003-1156-9510; 0000-0002-5187-9380; Güldaş, Metin; Hecer, Canan; AAJ-4473-2021; U-1332-2019; 35617778500; 50661217300
2003-10Peeling and the physical and chemical properties of kiwi fruitUludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Bölümü.; 0000-0002-5187-9380; Güldaş, Metin; U-1332-2019; 35617778500