Browsing by Author Tamer, Canan Ece

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Doğal bitki ekstraktlarıyla zenginleştirilmiş limonlu içecek (limonata) üretimi üzerine bir araştırmaTamer, Canan Ece; Yekeler, Fatma Zehra; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2012-03-22Dondurulmuş meyve - sebze ihracatının analiziUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Çurkan, Aygün; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2013-12-13The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate (PGPR) on quality of milk, bitter and white chocolatesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Peker, Burak Barkın; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2019-02-26Farklı yöntemlerle kurutulan yeşil zeytin katkılı cipslerin kurutma kinetiği ve bazı kalite parametrelerinin incelenmesiBursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-2404-197X; 0000-0003-0441-1707; 0000-0003-4175-4477; Halil, Tuğçe; Tamer, Canan Ece; Karabacak, Azime Özkan
2014-04-04Gıda alerjisi reaksiyonlarıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Karakılıç, Merve; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2014-09-04Hurdle technology for shelf stable minimally processed potato cv. AgriaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Suna, Senem; Çopur, Ömer Utku
2019-09-09Karayemiş (Prunus laurocerasus), siyah havuç (Daucus carota L. ssp. sativus var. atrorubens Alef.), güvem (Prunus spinosa) ve ahududu (Rubus idaeus) kullanılarak üretilen kombucha çaylarının antioksidan aktivitelerininin araştırılması ve antosiyanin miktarının belirlenmesiTamer, Canan Ece; Ulusoy, Abubekir; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-6550-9540; 0000-0003-0441-1707
2004-01-29Meyveli ve meyve aromalı boza üretiminin araştırılmasıÇopur, Ömer Utku; Tamer, Canan Ece; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-09-03Patates cipsi kalitesi üzerine farklı formülasyonların ve kurutma yöntemlerinin etkilerinin belirlenmesiTamer, Canan Ece; Halil, Tuğçe; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-2404-197X; 0000-0003-0441-1707
2010A research on the composition of pomegranate molassesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayi, Bige; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
1999-06-22Taze, dondurulmuş ve kurutulmuş kayısılardan üretilen reçellerin kalitelerinin belirlenmesiÇopur, O. Utku; Tamer, Canan Ece; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-05-28Ultrasound applications in fruit and vegetable processingBursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0003-4175-4477; 0000-0003-0441-1707; 0000-0002-1951-7937; 0000-0002-5190-2798; Karabacak, Azime Özkan; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku; Yagcıları, Melisa
2014-09-17Yüksek hidrostatik basınç ve ultrasonun gıda koruma yöntemi olarak kullanımıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Sayın, Leyla; Tamer, Canan Ece