Browsing by Author Sivritepe, H. Özkan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2009-12-14Bezelye (Pisum sativum L.) tohumlarında NaCl ile yapılan ozmotik koşullandırma uygulamalarının tuza tolerans yeteneğinin geliştirilmesi üzerine etkileriSivritepe, H. Özkan; Şentürk, Bülent; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
2015-10-22Bezelye (Pisum sativum L.) tohumlarında NaCl ile yapılan priming uygulamaları için en uygun protokolün belirlenmesiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Şentürk, Bülent; Sivritepe, H. Özkan
2015-09-28Biber tohumlarında yapılan organik priming ve kurutma uygulamaları fide kalitesi ve performansını iyileştirmektedirUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Sivritepe, H. Özkan; Şentürk, Bülent; Teoman, Sevin
2010-05-31Biber tohumlarının fizyolojik olarak iyileştirilmesi için su ve tuz çözeltileri ile yapılan priming ve kurutma uygulamalarının karşılaştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Sivritepe, H. Özkan; Şentürk, Bülent
2005-11-28Biberlerde (Capsicum annuum L.) NaCl ile yapılan ozmotik koşullandırma uygulamalarının tuza tolerans üzerine etkileriSivritepe, H. Özkan; Çay, Semra; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
2013Domates, biber ve patlıcan tohumlarında organik priming uygulamalarının fide kalitesi ve performansı üzerine etkileriSivritepe, H. Özkan; Teoman, Sevin; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
2016-07-20Patlıcan tohumlarında termo priming uygulamalarının fide kalitesi ve performansı üzerine etkileriSivritepe, H. Özkan; Duran, Ufuk Tan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1997-10-15Pepino (Solanum muricatum ait.)'da bazı uygulamaların meyve tutumu, verim ve kalite üzerine etkileriSivritepe, H. Özkan; Yörük, Nebahat; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
2006-06-02Soğan (Allium cepa L.) tohumlarında canlılık kaybı ve onarım aşamasında meydana gelen fizyolojik değişimlerSivritepe, H. Özkan; Demirkaya, Mustafa; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1997-09-24Soğan tohumlarında depolama sonrası hidrasyon uygulamalarının canlılık üzerine etkileriSivritepe, H. Özkan; Demirkaya, Mustafa; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.