Browsing by Author Hecer, Canan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2007-12-01The effects of ozone and chlorine applications on microbiological quality of chickens during processingUludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Zootekni Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Biyokimya Bölümü.; Hecer, Canan; Balcı, Faruk; Udum, Cevahir Duygu
2008Effects of plasma insulin, glucose and NEFA concentrations of feeding frequency during long term in lambsUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Zootekni Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Teknik Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Bölümü; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Biyokimya Bölümü.; Udum, C. Duygu; Cetin, Meltem; Balcı, Faruk; Güneş, Nazmiye; Hecer, Canan
2012-09-20Et teknolojisinde ambalajlama yöntemleriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Hecer, Canan
2013-02-07Is HACCP a difficult food safety system to implement?Sözen, Beyza Ulusoy; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Bölümü.; Hecer, Canan
2013-02-13Türkiye'de balıkçılık sektörüne ve Türk halkının su ürünleri tüketim alışkanlıklarına genel bir bakışUludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksek Okulu/Gıda İşleme Bölümü.; Hecer, Canan
2013-12-29Türkiye’de tavuk eti tüketim alışkanlıkları ve marka tercihleriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarım Ekonomisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksek Okulu.; Dokuzlu, Sertaç; Barış, Oktay; Hecer, Canan; Güldaş, Metin