Browsing by Author Göçmen, Duygu

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-16Balkabağı (Cucurbita moschata) unu katkısının bisküvinin antioksidan aktivite ve besinsel kalitesine etkileriGöçmen, Duygu; Aydın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2008Bisküvi üretiminde kestane kullanım olanaklarının araştırılmasıGöçmen, Duygu; İnkaya, Ayşe Neslihan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-06-07Düşük yoğurma sıcaklığının hamur reolojisi ve ekmek özellikleri üzerine etkilerinin araştırılmasıGöçmen, Duygu; Başaran, Ayberk; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007Glutenin fraksiyonunun elektroforetik özellikleri üzerine un randımanı ve yoğurma sıcaklığının etkisiGöçmen, Duygu; Özdemir, Sinem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-01-29Glutensiz granola üretimi ve zerdaçal (Curcuma longa L.) ve mahlep (Prunus mahaleb L.) ilavesinin antioksidan özelliklere etkisiGöçmen, Duygu; Güngör, Gizem; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-04-19Hamur hazırlanmasında şerbetçiotu ve laktik starter kullanımının hamur ve ekmeğin özelliklerine etkileriŞahin, İsmet; Göçmen, Duygu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1991Marmara bölgesinde üretilen bazı buğday çeşitlerinin ekmeklik kalitesi üzerinde araştırmalarKundakçı, Akif; Göçmen, Duygu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2015-02-16Polistiren tabaklardan gıdaya geçen toplam migrasyon değerlerinin belirlenmesiGöçmen, Duygu; Bakşı, Merve Aydın; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2003-02-18Ülkemizde üretilen makarnaların bileşimi ve pişirme kaliteleri üzerinde araştırmalarGöçmen, Duygu; Şehitoğlu, İlkay; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-05-10Yağı azaltılmış bisküvi üretimiGöçmen, Duygu; Çiftçi, Sevgi; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2009-12-25Yulaf katkısının eriştenin kalite kriterlerine etkisiGöçmen, Duygu; Aydın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2012Yulaf katkısının tarhana kalitesine etkisiGöçmen, Duygu; Kilci, Aslı Yükselci; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014-04-18Yüksek amilozlu mısır nişastasından dirençli nişasta eldesi ve erişte üretiminde kullanımıGöçmen, Duygu; Dündar, Ayşe Neslihan İnkaya; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.