Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date
Title
Author(s)
2019-09-23
Badem sütü ile zenginleştirilmiş probiyotik yoğurtların mikrobiyolojik ve bazı fiziko-kimyasal özellikleri
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0001-9588-6200
;
0000-0002-7964-1008
;
Ersan, Lütfiye Yılmaz
;
Topçuoğlu, Esra
2020-08-26
Candida boidinii’nin farklı suşlarının deltamethrini parçalama potansiyellerinin in-vitro koşullarda belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bitki Koruma Bölümü.
;
0000-0002-3550-7181
;
0000-0001-9442-483X
;
0000-0001-7871-1628
;
Kumral, Ayşegül Yıldırım
;
Kumral, Nabi Alper
;
Gürbüz, Ozan
2019-07-30
Dondurulmuş bazı meyve ve sebzelerin toplam fenolik madde, antioksidan kapasite ve mikrobiyal yük açısından değerlendirilmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0002-0641-8091
;
0000-0002-9948-4433
;
0000-0001-6128-7453
;
Dağdelen, Canan
;
Seyhan, Buket
;
İncedayı, Buket
2019-02-26
Farklı yöntemlerle kurutulan yeşil zeytin katkılı cipslerin kurutma kinetiği ve bazı kalite parametrelerinin incelenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0002-2404-197X
;
0000-0003-0441-1707
;
0000-0003-4175-4477
;
Halil, Tuğçe
;
Tamer, Canan Ece
;
Karabacak, Azime Özkan
2020-05-13
Fonksiyonel beslenmede bademin önemi
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü.
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0002-7964-1008
;
0000-0001-9588-6200
;
Topçuoğlu, Esra
;
Ersan, Lütfiye Yılmaz
2018-11-28
Kuru kayısılarda ferrik oksit ve ozon gazı uygulamalarının, kuru meyve akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) kaynaklı mikrobiyal bulaşma yüküne ve meyve kalite parametrelerine etkisinin belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bitki Koruma Bölümü.
;
0000-0002-3550-7181
;
0000-0002-0235-9709
;
0000-0001-9678-5807
;
0000-0001-9442-483X
;
0000-0002-6234-7312
;
0000-0002-6789-1122
;
0000-0003-0972-2395
;
0000-0002-7706-8535
;
0000-0003-1261-2293
;
Kumral, Ayşegül Yıldırım
;
Turgu, Vefa
;
Yıldız, Ece
;
Kumral, Nabi Alper
;
Çevik, Rabia Nur
;
Sevinç, İlknur
;
Karapapak, Gamze
;
Yüksel, Asude Nur
;
Ersöz, Esra
2019-03-06
Ohmik ısıtma destekli işlemlerin gıdalarda kullanımı ve kalite uzerine etkisi
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0001-6128-7453
;
0000-0002-9948-4433
;
0000-0002-1951-7937
;
İncedayı, Bige
;
Seyhan, Buket
;
Çopur, Ömer Utku
2019-03-22
Rumex acetosella L’nin biyoalınabilir antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Konak, Merve
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0001-8771-0643
;
0000-0003-3457-251X
;
Sabuncu, Merve
;
Şahan, Yasemin
2019-04-08
Süt ürünlerinin mikro yapısının oluşumunda süt proteinlerinin önemi
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0001-5605-9034
;
0000-0002-0223-3807
;
Özdemir, Tuğçe
;
Özcan, Tülay
2018-06-05
Sütün enzimatik koagülasyonu ve peynir üretiminde bitkisel pıhtılaştırıcılar
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0002-0223-3804
;
0000-0003-4945-5025
;
Eroğlu, Ezgi
;
Özcan, Tülay
2019-05-28
Ultrasound applications in fruit and vegetable processing
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0003-4175-4477
;
0000-0003-0441-1707
;
0000-0002-1951-7937
;
0000-0002-5190-2798
;
Karabacak, Azime Özkan
;
Tamer, Canan Ece
;
Çopur, Ömer Utku
;
Yagcıları, Melisa