Browsing by Author Bayizit, Arzu Akpınar

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Arbutus unedo l. meyvesinin bileşimi ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesiBayizit, Arzu Akpınar; Yıldız, Elif; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2010Bazı mikroalglerin yağ asidi profillerinin belirlenmesiBayizit, Arzu Akpınar; Şahin, Oya Irmak; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-08-05Bifidojenik faktör olarak laktoz türevlerinin önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Ersan, Lütfiye Yılmaz; Özcan, Tülay; Bayizit, Arzu Akpınar; Delikanlı, Berrak
2002Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen bakterilerin aranmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yılsay, Tülay Özcan; Bayizit, Arzu Akpınar
2018-04-12Bursa ilinde tüketime sunulan salamura siyah zeytinlerde sorbik asit ve benzoik asit miktarlarının belirlenmesiBayizit, Arzu Akpınar; Tokat, Sibel; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-04-12Damla sakızının (Pistacia lentiscus L.) antioksidan aktivitesinin belirlenmesiBayizit, Arzu Akpınar; Erdönmez, Esra; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-11-26Doğal antioksidan bileşikler: Nar yan ürünlerinin antioksidan olarak değerlendirilmesiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Okumuş, Gülşah; Yıldız, Elif; Bayizit, Arzu Akpınar
2010Elma suyu konsantresi üretiminde renk stabilizasyonuBayizit, Arzu Akpınar; Kaya, Doğan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-10-03Palm yağında 3-MCPD ve glisidol esterleri oluşumunun önlenmesi ya da azaltılması için uygun proses şartlarının belirlenmesi.Bayizit, Arzu Akpınar; Elmas, Aslıhan; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-5261-6021; 0000-0001-8093-3369
2006-08-04Siyah sofralık zeytin fermentasyonunda alkali ve enzimatik yöntemlerin fiziko-kimyasal özellikler üzerine etkisiBayizit, Arzu Akpınar; Tuna, Soner; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006-10-19Siyah sofralık zeytin fermentasyonunda alkali ve enzimatik yöntemlerin mikrobiyolojik özellikler üzerine etkisiBayizit, Arzu Akpınar; Yurtsever, Seray; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-11-01Sofralık siyah zeytin kalitesi üzerine acılık giderme işlemlerinin etkisiBayizit, Arzu Akpınar; Kayguluoğlu, Aytül; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı/Gıda Teknolojisi Bilim Dalı.
2010Sofralık zeytin üretim tesislerinde gıda güvenliği yönetim sisteminin uygulanmasıAka, Aytül; Minas, Ebru Baltaş; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Şahin, Oya Irmak; Bayizit, Arzu Akpınar
2015Spirulina platensis'ten farklı ortam koşullarında biyokütle ve gama-linolenik asit üretimiBayizit, Arzu Akpınar; Cebeci, Oya Irmak Şahin; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-11-26Tagetes erecta L. (kadife çiçeği)'nin kimyasal yapısı ve antioksidan kapasitesiBayizit, Arzu Akpınar; Özkan, Yasemin; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2009-08-07Yeşil zeytin ezmesi üretiminin optimizasyonuBayizit, Arzu Akpınar; Aka, Aytül; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.