Browsing by Author Başoğlu, Fikri

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
200627.05.2004 Tarih ve 5179 Sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararname'nin irdelenmesiBaşoğlu, Fikri; Aşan, Müge; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-09-11Aseptik paketlenmiş meyve sularının TSE'ye uygunluklarının kontrolüBaşoğlu, Fikri; Konca, Sedef; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-01-11Bursa piyasasında satılan hazır çorbaların mikrobiyolojik özellikleriBaşoğlu, Fikri; Çoksaygılı, Nilüfer; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2011Bursa piyasasında satılan hazır toz çorbaların mikrobiyolojik ve bazı kimyasal özellikleriÇoksaygılı, Nilüfer; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Başoğlu, Fikri
1987-10-16Bursa ve İstanbul illerinde derin dondurma yöntemi ile sebze ve meyve muhafaza eden tesislerin uyguladığı yöntemler ve sorunlarıBaşoğlu, Fikri; Uslu, Şenel; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
2006-04-07Bursa'da faaliyet gösteren gıda kontrol kuruluşları karşılaştıkları güçlükler ve çözüm önerileriBaşoğlu, Fikri; Dinç, Göknil; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1999-04-30Çeşitli yağlarda kızartılan patlıcanların dondurularak muhafazası sırasında yağlarda meydana gelen değişikliklerin incelenmesiBaşoğlu, Fikri; Abaylu, Nur; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1992Dondurarak muhafaza edilen bazı meyve ve sebzelerin mikrobiyolojisi ve depolama sürecindeki değişmeler üzerine araştırmalarBaşoğlu, Fikri; Abaylu, Nur; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2004-03-22Ekonomik ölçekte yetiştiriciliği yapılan zeytin çeşitlerinin bileşimi ve işlemeye uygunluğuBaşoğlu, Fikri; Biricik, Gülnur Fehmiye; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1992-04-11Fiziksel ve kimyasal rafinasyonla elde edilen ayçiçek yağının kalite kriterlerinin belirlenmesi üzerine araştırmalarBaşoğlu, Fikri; Olgun, Gültekin; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı
2004-12-06Gemlik çeşidi siyah zeytinlerin bazı ağır metal içeriklerinin saptanmasıBaşoğlu, Fikri; Şahan, Yasemin; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2011-08-10Gıda analiz laboratuvarlarında mükemmellik modeli uygulamasıBaşoğlu, Fikri; İstanbullu, Yıldıray; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002Gıda işletmelerinde kullanılan bazı dezenfektanların mikroorganizmalar üzerine etkilerUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Şenel, Yasemin; Başoğlu, Fikri
2000-01-17Gıda işletmelerinde kullanılan bazı dezenfektanların mikroorganizmalar üzerine etkileriBaşoğlu, Fikri; Şenel, Yasemin; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-08-31Gıda ithalatında karşılaşılan yasal sorunlar ve çözüm önerileriBaşoğlu, Fikri; Yağcı, Rüştü; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2012Gıda sanayinde Sigma-6 kalite yönetim sistemi uygulamalarının araştırılmasıBaşoğlu, Fikri; Kula, Işıl; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı.
2012ISO 22000 ve gıda sanayinde uygulamalarıBaşoğlu, Fikri; Çınar, Serpil; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2008İçme sütü üretimi aşamalarında trans yağ asitlerinin belirlenmesiBaşoğlu, Fikri; Alkın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-06-14Kahvaltılık ve sıvı margarinlerin bazı kimyasal özelliklerinin saptanmasıBaşoğlu, Fikri; Çengel, Ayça; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1995-05-15Küp şeklinde kesilmiş domateslerin derin dondurma sonrası depolamada renk kayıplarının önlenmesi üzerinde bir araştırmaBaşoğlu, Fikri; Kılıç, Nedim; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.