Browsing by Author Aydın, Emine

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-16Balkabağı (Cucurbita moschata) unu katkısının bisküvinin antioksidan aktivite ve besinsel kalitesine etkileriGöçmen, Duygu; Aydın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2011-04Cooking quality and sensorial properties of noodle supplemented with oat flourUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0001-9635-4791; Aydın, Emine; Göçmen, Duygu; 36150355600; 55967047900
2009-08Flat breadsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0003-2084-7076; Göçmen, Duygu; İnkaya, Ayşe Neslihan; Aydın, Emine; AAA-3876-2022; 55967047900; 35810492100; 36150355600
2011-04Influence of modified atmosphere packaging and potassium sorbate on microbiological characteristics of sliced breadDeǧirmencioǧlu, Nurcan; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarım Ekonomisi Bölümü.; 0000-0002-5187-9380; 0000-0003-2084-7076; 0000-0001-9635-4791; Göçmen, Duygu; İnkaya, Ayşe Neslihan; Aydın, Emine; Güldaş, Metin; Gönenç, Sertaç; U-1332-2019; 55967047900; 35810492100; 36150355600; 35617778500; 55909443000
2015-01The influences of drying method and metabisulfite pre-treatment onthe color, functional properties and phenolic acids contents and bioaccessibility of pumpkin flourUludağ Üniversitesi/Keleş Meslek Yüksek Okulu/Gıda Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0001-9635-4791; Göçmen, Duygu; Aydın, Emine; 36150355600; 55967047900
2019-09-20Ömer Nüzhet Efendi’ye göre 18. yy.’da bir Sufi biyografisi: Neccârzâde Mustafa Rıza Efendi (Menkıbe-i Evliyâiyye fî Ahvâli Rızâiyye)Tek, Abdürrezzak; Aydın, Emine; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sosyal Bilimler Enstitüsü/Temel İslâm Bilimleri Anabilim Dalı/Tasavvuf Bilim Dalı.
2009-12-25Yulaf katkısının eriştenin kalite kriterlerine etkisiGöçmen, Duygu; Aydın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.