Browsing by Author Şahin, İsmet

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2003-08-01Bazı organik gıdalara uygulanan karbondioksit basıncının mikroflora üzerine etkisinin araştırılmasıŞahin, İsmet; Kaya, Didem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1999-02-24Beyaz peynirde bozulma etkeni mayalarŞahin, İsmet; Öztürk, Neşe; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-02-15Bursa İl merkezinde satışa sunulan bazı besinlerde rastlanan küflerŞahin, İsmet; Sönmezocak, Şule; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-12-20Bursa'da tüketime sunulan bazı baharatların küf yük ve florasının araştırılmasıŞahin, İsmet; Uygun, Çiğdem Kutlu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2001-09-17Değişik hammaddelerden farklı oranlarda şeker katkısıyla üretilen bozaların kalite kriterleri üzerinde araştırmalarŞahin, İsmet; Aytekin, Selda; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1995-03-14Elek altı siyah zeytinlerin zeytin ezmesi olarak işlenmesi üzerine araştırmalarŞahin, İsmet; Kıvrak, Sıdıka; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2001-07-24Gıdalardan bulaşabilen bağırsak patojeni bakterilerin gelişmesine bazı baharatların etkileriŞahin, İsmet; Yıldırım, Ayşegül; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-04-19Hamur hazırlanmasında şerbetçiotu ve laktik starter kullanımının hamur ve ekmeğin özelliklerine etkileriŞahin, İsmet; Göçmen, Duygu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1998-03-27Hıyar turşularında yumuşamanın önlenmesi ve kullanılabilecek kalsiyum klorür (CaCl2) miktarının belirlenmesiŞahin, İsmet; Akbaş, Hülya; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1999-03-08Hıyar turşusu fermentasyonunda uygun sorbat ve benzoat miktarlarının araştırılmasıŞahin, İsmet; Savaş, Elif; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1997-03-07Propiyonik asit ve tuzlarının bazı küflerin gelişmesi üzerine etkisiŞahin, İsmet; Dandin, Ayben; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004Salamura siyah zeytin üretiminde geleneksel Gemlik yönteminin günümüz koşullarına uyarlanmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uylaşer, Vildan; Şahin, İsmet
1995Samsun'da satışa sunulan bazı besinlerin aflatoksin yönünden araştırılmasıŞahin, İsmet; Apak, Seda; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1998-11-25Stok salamura sebze ve meyvelerde bozulma etkeni mayalarŞahin, İsmet; Başoğlu, Çiğdem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.