Browsing by Author İncedayı, Bige

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-09-02Dondurulmuş sebze uretiminde ohmik ısıtma on işleminin kalite uzerine etkisiİncedayı, Bige; Dağdelen, Canan; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-0641-8091; 0000-0001-6128-7453
2009Farklı uygulamaların minimal işlem görmüş (fresh - cut) bazı sebzelerin kalitesi üzerine etkileriÇopur, Ömer Utku; İncedayı, Bige; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014-09-04Hurdle technology for shelf stable minimally processed potato cv. AgriaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Suna, Senem; Çopur, Ömer Utku
2018-11-20Nar ve ürünlerinin fizikokimyasal ve biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesiİncedayı, Bige; Vatansever, Aylin; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2019-03-06Ohmik ısıtma destekli işlemlerin gıdalarda kullanımı ve kalite uzerine etkisiBursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0001-6128-7453; 0000-0002-9948-4433; 0000-0002-1951-7937; İncedayı, Bige; Seyhan, Buket; Çopur, Ömer Utku
2014Uludağ Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin beslenme alışkanlıklarının araştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Sinir, Gülşah Özcan; İncedayı, Bige; Çopur, Ömer Utku; Kaplan, Elif; Bekaroğlu, Merve