Browsing by Author Çopur, Ömer Utku

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-09-11Balkabağından (Cucurbita moschata) üretilen reçel, marmelat ve pestilin kalite özelliklerinin incelenmesiÇopur, Ömer Utku; Seymen, Sezin; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-3481-0947
2019-08-26Bazı enginar (Cynara cardunculus var. scolymus L.) çeşitlerinden üretilen enginar reçellerinin fizikokimyasal ve kalite özelliklerinin araştırılmasıÇopur, Ömer Utku; Durmuş, Feride; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2010Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileriÇopur, Ömer Utku; Öztürk, Aysun; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014-12-15Doğal bitki ekstraktlarından alternatif bitki çayı üretimi üzerine bir araştırmaÇopur, Ömer Utku; Suna, Senem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2012-03-22Dondurulmuş meyve - sebze ihracatının analiziUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Çurkan, Aygün; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2013-12-13The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate (PGPR) on quality of milk, bitter and white chocolatesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Peker, Burak Barkın; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2019-08-02Elma sirkesinden yapılan içeceklerin fizikokimyasal ve duyusal özelliklerin araştırılmasıÇopur, Ömer Utku; Terakye, Esra; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014Elma suyu üretiminde kritik kontrol noktaları ve tehlike analiziÇopur, Ömer Utku; Alichina, Boubacar; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı.
2009Farklı uygulamaların minimal işlem görmüş (fresh - cut) bazı sebzelerin kalitesi üzerine etkileriÇopur, Ömer Utku; İncedayı, Bige; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-07-31Farklı yöntemlerle kurutulan enginarların (Cynara cardunculus L. Var. Scolymus) fizikokimyasal özelliklerinin araştırılması ve kurutma karakteristiklerinin matematiksel modellenmesiÇopur, Ömer Utku; Şahin, Kübra Gizem; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2020-02-04Fonksiyonel meyve cipsinin fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin araştırılmasıÇopur, Ömer Utku; Bayrakdar, Merve Gözde; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0001-8282-9602; 0000-0002-1951-7937
2014-04-04Gıda alerjisi reaksiyonlarıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Karakılıç, Merve; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2015-07-27Gıda bileşenleri üzerine ısıl olmayan işleme yöntemlerinin etkileriÇopur, Ömer Utku; Karabacak, Azime Özkan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2005-03-10Gıda sanayiinde toplam kalite ve iyi üretim uygulamalarıÇopur, Ömer Utku; Yenipazarlı, Özkan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014-09-04Hurdle technology for shelf stable minimally processed potato cv. AgriaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Suna, Senem; Çopur, Ömer Utku
2019-09-11Kestane turşusu üretim olanaklarının araştırılmasıÇopur, Ömer Utku; Avşar, Betül; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-8873-0299; 0000-0002-1951-7937
1997-11-20Kivi suyu üretiminin optimizasyonuÇopur, Ömer Utku; Ersöz, Nurcan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-01-29Meyveli ve meyve aromalı boza üretiminin araştırılmasıÇopur, Ömer Utku; Tamer, Canan Ece; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-03-06Ohmik ısıtma destekli işlemlerin gıdalarda kullanımı ve kalite uzerine etkisiBursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0001-6128-7453; 0000-0002-9948-4433; 0000-0002-1951-7937; İncedayı, Bige; Seyhan, Buket; Çopur, Ömer Utku
2019-01-25Ön işlem uygulamalarının meyve ve sebze ürünlerinin kalite parametreleri üzerine etkileriÇopur, Ömer Utku; Cumhur, Ömer; Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.