Browsing by Author Çıbık, Recep

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-01Antibiotic susceptibility of Lactococcus isolated from Turkish raw milk cheesesÇoplu, Nilay; Şimşek, Hüsniye; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; 0000-0002-3943-0097; Çetinkaya, Figen; Muş, Tülay Elal; Çıbık, Recep; AAI-1993-2021; AAW-5282-2020; K-1637-2017; 8657771200; 55195925900; 56010542400
2012-07Assessment of microbiological quality of cig kofte (raw consumed spiced meatball): Prevalence and antimicrobial susceptibility of SalmonellaLevent, Belkıs; Gülesen, Revasiye; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0002-3943-0097; Çetinkaya, Figen; Muş, Tülay Elal; Çıbık, Recep; K-1637-2017; AAW-5282-2020; AAI-1993-2021; 8657771200; 55195925900; 56010542400
2005Beta-galactosidase actmty of leuconostocsUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Çıbık, Recep
2010-07-12Biochemical factors ınfluencing autolysis of leuconostocs in bufferUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Çıbık, Recep
2011-04Comparison of conventional and organic management conditions on growth performance, carcass characteristics and haematological parameters in Karacabey Merino and Kivircik breedsSoysal, Deniz; Uludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Fizyoloji Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Zootekni Bölümü.; Çıbık, Recep; Aydın, Cenk; Ak, İbrahim; 56010542400; 7005426982; 7003685037
2015-03-25Geleneksel tekniklerle üretilen yoğurtlardan ve doğadaki bitkisel örneklerden yoğurt kültürlerinin izolasyonu identifikasyonu ve karakterizasyonuÇıbık, Recep; Tavşanlı, Hakan; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2010-11Identification and technological characterization of Lactococcus isolated from traditional Turkish cheesesUludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Çıbık, Recep; Çetinkaya, Figen; Ersoy, M.; Yıbar, Artun; AAI-1993-2021; 56010542400; 8657771200; 38761167100; 38762296900
2021-09-22MALDI-TOF MS ve 16S rDNA dizi analizi ile geleneksel olarak üretilen Mihaliç peynirinin mikrobiyotasının araştırılmasıÇıbık, Recep; Ayanoğlu, Ergün; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0002-1774-2380
2005Rapid evaluation of bacteriolysis of Listeria innocua and L. welshimeri strains isolated from foodsUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Çetinkaya, Figen; Çıbık, Recep; AAI-1993-2021; 8657771200; 56010542400
2019-08-26Spor merkezine kayıtlı bayanların sağlıklı beslenme ve genetiği değiştirilmiş organizmalar/gıdalar hakkında bilgi düzeylerinin saptanmasıÇıbık, Recep; Koparal, Ayla; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2009Yerel peynirlerimizden izole edilen laktokokkus suşlarının bazı teknolojik özelliklerinin belirlenmesiÇıbık, Recep; Ersoy, Mustafa; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.