Browsing by Author Uylaşer, Vildan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 12 to 18 of 18 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Salamura siyah zeytin üretiminde geleneksel Gemlik yönteminin günümüz koşullarına uyarlanmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uylaşer, Vildan; Şahin, İsmet
2006Salamura yeşil zeytin üretiminde farklı uygulama ve acılık giderme işlemlerinin işleme süresi ve ürün kalitesine etkisiUylaşer, Vildan; Savaş, Ellif; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-04-05Salça üretim aşamalarına göre bakteri ve maya florasındaki değişim ve bozulmasındaki etkileri üzerine araştırmalarBaşoğlu, Fikri; Uylaşer, Vildan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2020-01-16Sofralık zeytinlerin toplam fenolik madde antioksidan kapasite ve biyoalınabilirlikler üzerine işleme yöntemlerinin etkisiAtlı, Cansu Saadet; Uylaşer, Vildan; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-6214-1904; 0000-0002-5532-5203
2004Stoklanmış hıyarlardan farklı uygulamalarla turşu üretimiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uylaşer, Vildan; Erdem, Ferda
2002-03-11Stoklanmış hıyarlardan farklı uygulamalarla turşu üretimiUylaşer, Vildan; Erdem, Ferda; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2010Terapötik etkili bazı gıdalar ve kullanım alanlarıUylaşer, Vildan; Yıldırım, Tuba Şebnem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.