Analitik devam ve uygulamaları

Loading...
Thumbnail Image

Date

2006

Authors

Doğan, İsmail

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Uludağ Üniversitesi

Abstract

Analitik devam ve uygulamalarının ele alındığı bu çalışma toplam üç bölümdenoluşmaktadır. Birinci bölümde daha sonraki bölümlerde ihtiyaç duyulabilecek temeltanım ve teoremlere yer verilmiştir. İkinci bölümde bazı analitik devam yöntemleri biraraya getirilmiş ve bunlarla ilgili çeşitli uygulamalara yer verilmiştir. Son bölümde iseTopolojik Uzaylar ve Demet Teorisi başlığı altında topolojik uzaylar ve komşuluksistemleri ve bir açık küme üzerindeki fonksiyonların çekirdeklerinin demetiincelenmiştir.
Analytic continuation and applications are considered In this work, consisting ofthree sections. In the first section fundamental definitions and teorems are introducedfor the next sections. In the second section some methods of analytic continuation andapplications are given. In the third section which is topolojical spaces and sheaf theoryare cosisting topolojical space and neighborhood systems and the sheaf of germs ofanalytic functions an open set is given.

Description

Keywords

Analitik devam, Topolojik uzay, Demet teorisi, Analytic continuation, Topolojic space, Sheaf theory

Citation

Doğan, İ. (2006). Analitik devam ve uygulamaları. Yayınlanmamış yüksek lisans tezi. Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü.