Browsing by Author Tamer, Canan Ece

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Chitosan: An edible coating for fresh-cut fruits and vegetablesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku; AAG-8503-2021; 8228159500; 8228159600
2015Doğal bitki ekstraktlarıyla zenginleştirilmiş limonlu içecek (limonata) üretimi üzerine bir araştırmaTamer, Canan Ece; Yekeler, Fatma Zehra; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2021-08-13Domates salçası üretiminde British Retail Consortium (BRC) uygulamalarıTamer, Canan Ece; İlter, Elif; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-8094-9878
2012-03-22Dondurulmuş meyve - sebze ihracatının analiziUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Çurkan, Aygün; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2013-12-13The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate (PGPR) on quality of milk, bitter and white chocolatesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Peker, Burak Barkın; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2010Evaluation of several Quality Criteria of Low Calorie Pumpkin DessertUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-6947-2167; Tamer, Canan Ece; İncedayı, Bige; Parseker Yönel, Sibel; Suna, Senem; Çopur, Ömer Utku; AAG-8277-2021; AAG-8336-2021; AAQ-8178-2020; AAG-8503-2021; AAG-8241-2021; 8228159500; 25632341200; 36144472800; 55512747500; 8228159600
2019-08-05Farklı bitki ekstraktları ile zenginleştirilmiş kombucha içeceği üretimi üzerine bir araştırmaTamer, Canan Ece; Kaya, Berra Türkol; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-02-26Farklı yöntemlerle kurutulan yeşil zeytin katkılı cipslerin kurutma kinetiği ve bazı kalite parametrelerinin incelenmesiBursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-2404-197X; 0000-0003-0441-1707; 0000-0003-4175-4477; Halil, Tuğçe; Tamer, Canan Ece; Karabacak, Azime Özkan
2014-04-04Gıda alerjisi reaksiyonlarıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Karakılıç, Merve; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2009Hedonic price model of table olive in Turkish Markets: A case study of Bursa ProvinceUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarım Ekonomisi Bölümü.; Tamer, Canan Ece; Uylaşer, Vildan; İncedayı, Bige; Vural, Hasan; Çopur, Ömer Utku; AAG-8410-2021; AAG-8277-2021; AAG-8241-2021; AAG-8503-2021; 8228159500; 8228159700; 25632341200; 23026059800; 8228159600
2014-09-04Hurdle technology for shelf stable minimally processed potato cv. AgriaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Suna, Senem; Çopur, Ömer Utku
2019-09-09Karayemiş (Prunus laurocerasus), siyah havuç (Daucus carota L. ssp. sativus var. atrorubens Alef.), güvem (Prunus spinosa) ve ahududu (Rubus idaeus) kullanılarak üretilen kombucha çaylarının antioksidan aktivitelerininin araştırılması ve antosiyanin miktarının belirlenmesiTamer, Canan Ece; Ulusoy, Abubekir; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-6550-9540; 0000-0003-0441-1707
2004-01-29Meyveli ve meyve aromalı boza üretiminin araştırılmasıÇopur, Ömer Utku; Tamer, Canan Ece; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-09-03Patates cipsi kalitesi üzerine farklı formülasyonların ve kurutma yöntemlerinin etkilerinin belirlenmesiTamer, Canan Ece; Halil, Tuğçe; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-2404-197X; 0000-0003-0441-1707
2009-04Physico-chemical properties and fatty acid composition of Gemlik variety olivesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uylaşer, Vildan; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Yılmaz, Neslihan; Çopur, Ömer Utku; AAG-8503-2021; AAG-8410-2021; 8228159700; 25632341200; 8228159500; 26430269100; 8228159600
2012-02A research on raspberry and blackberry marmalades produced from different cultivarsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Tamer, Canan Ece; AAG-8503-2021; 8228159500
2010A research on the composition of pomegranate molassesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayi, Bige; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2009-04A research on the dessert produced from modified atmosphere packaged pumpkinsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Yönel, Sibel Parseker; Çopur, Ömer Utku; AAG-8277-2021; AAG-8241-2021; AAG-8336-2021; AAG-8503-2021; 25632341200; 8228159500; 26640825400; 8228159600
2005A research on the production of low energy boza: a cereal based fermented beverageUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uylaser, Vildan; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku; AAG-8503-2021; AAG-8336-2021; AAG-8410-2021; 8228159700; 8228159500; 8228159600
1999-06-22Taze, dondurulmuş ve kurutulmuş kayısılardan üretilen reçellerin kalitelerinin belirlenmesiÇopur, O. Utku; Tamer, Canan Ece; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.