Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author Korukluoğlu, Mihriban
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012-07-27
Bazı gıdalardan izole edilen Staphylococcus aureus' ların enterotoksijenik özellikleri ve farklı antibiyotiklere duyarlılıklarının saptanması
Korukluoğlu, Mihriban
;
Aslan, Özlem
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-12-04
Biyofilm üreten Saccharomyces cerevisiae suşlarının biyofilm üretme kapasitelerinin farklı pH, sıcaklık ve tuz konsantrasyonlarında incelenmesi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Koçakoğlu, Selen
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2017-07-05
Cacık üretiminde probiyotik bakteri kullanım olanaklarının araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
Altuntaş, Seda
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-03-27
Çeşitli gıdalardan izole edilen laktik asit bakterilerinin (LAB) tanımlanması ve biyofilm oluşturma yetenekleri ile antibiyotik dirençliliklerinin araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
Arık, Gökşen
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-02-20
Enzim temelli amperometrik laktat biyosensörü üretimi ve tayin sınırının belirlenmesi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Altuntaş, Evrim Güneş
;
Özoğlu, Özüm
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-08-15
Gıda sanayiinde soyanın kullanım olanaklarının araştırılması
Azzahra, Fatimah
;
Korukluoğlu, Mihriban
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2010-01-11
Gıdalarda bozulmaya neden olan bazı mayalara K-sorbat ve organik asitlerin etkisi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Yavuz, Mümine
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-07-26
Gıdalarda küf gelişimini engelleyen K-sorbat, NaCl ve pH'nın etkisinin araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
Yiğit, Aycan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2001-10-15
Hazır konserve yemeklerin üretim aşamasında bakteri yükünün belirlenmesi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Çavuşoğlu, Çağla
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı.
2012
Kitosanın şarapta bozulma yapan mikroorganizmalar üzerine antimikrobiyel etkisinin belirlenmesi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Gülgör, Gökşen
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014
Laktik asit bakterilerinin antibiyotik direnç mekanizmaları
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Meral, Hacer
;
Korukluoğlu, Mihriban
2019-09-21
Laktik asit bakterilerinin antifungal etkisi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Küçükata, Yasemin Şefika
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0002-2316-1507
;
0000-0003-3043-1904
2014
Limon otu (lippia citriodora) ekstraktı ve sitralin escherichia coli üzerine antimikrobiyel etkisinin araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
Bektaş, Duygu
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2010
Listeria monocytogenes’in gıdalardaki önemi ve insan sağlığı üzerine etkileri
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Yavuz, Mümine
;
Korukluoğlu, Mihriban
2014
Mikroorganizmalar arasında çoğunluk algılanması (Quorum Sensing)
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Gülgör, Gökşen
;
Korukluoğlu, Mihriban
2007-04-04
Sarmısak, pırasa ve soğanın A. niger üzerine engelleyici etkilerinin araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
İrkin, Reyhan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006
Sinnamik asit, öjenol ve limonenin bazı mayalar üzerine inhibitör etkilerinin araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
Çolak, Rukiye
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü.
2008-11-07
Sivas küp peynirinin mikrobiyolojik özellikleri ve küf florasının belirlenmesi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Pekel, Mihriban
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007-06-25
Sumak'ın antimikrobiyel özelliği üzerine bir araştırma
Korukluoğlu, Mihriban
;
Yiğit, Aycan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002
Süt işletmelerine önerilen bazı ticari deterjanların kullanım olanaklarının araştırılması
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Korukluoğlu, Mihriban
;
Şahan, Yasemin
;
Yiğit, Aycan
;
Başoğlu, Fikri