Browsing by Author Kılıç, Oğuz

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1997-05-05Aspergillus niger kullanılarak alfa-amilaz enzimi üretimi üzerinde araştırmalarKılıç, Oğuz; Tatar, Faysal; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2000-11-10Avşa Adası'nda üretilen şarapların kaliteleri üzerinde araştırmalarKılıç, Oğuz; Değirmencioğlu, Nurcan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1987-10-15Bamyanın dondurularak muhafazasındaki çeşitli ön işlemlerin ürün kalitesine etkisiKılıç, Oğuz; Ekinci, Ali; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1987Bazı hazır yemek konservelerinde üretim koşullarının kalite üzerine etkileriKılıç, Oğuz; Tekerli, Melek; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1987Bazı melez bezelye çeşitlerinin konserve üretimine uygunluklarının saptanmasıKılıç, Oğuz; Erdoğmuş, Sema; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1998-10-16Bazı meyvelerden üretilen ve eskitilmeyen damıtık alkollü içkilerin kaliteleri üzerinde araştırmalarKılıç, Oğuz; Gürbüz, Ozan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2001-05-02Bazı üzümsü meyve çeşitlerinin dondurularak muhafazası üzerine araştırmalarKılıç, Oğuz; Erdoğan, S. Seçil; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1987Bursa bölgesinde yetişen bazı elma çeşitlerinden elde edilen elma sularının kimyasal kompozisyonuKılıç, Oğuz; Angoty, Naser; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1991Bursa bölgesinde yetiştirilen 10 çeşit hıyardan starter kültür katılarak üretilen turşular üzerinde araştırmaKılıç, Oğuz; Gürbüz, Ozan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1991Bursa yöresinde yetişen ahududu meyvesinin bileşimi ve bundan üretilen marmelatların özellikleri üzerine araştırmalarKılıç, Oğuz; Görtay, Şeküre; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1987Bursa-Balıkesir bölgesi beyaz peynir işletmelerinin teknolojik yapıları ve üretilen beyaz peynirlerin kalitelerinin saptanması üzerinde bir araştırmaKılıç, Oğuz; Etel, Mehmet; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1988Çeşitli ön işlemlerin mantar konservesinin kalitesine etkisiKılıç, Oğuz; Minare, Hakan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-02-24Domates salçasında pH yükselmesine etki eden faktörlerKılıç, Oğuz; Çakır, Mehmet Dilaver; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1986Gemlik çeşidi zeytinlerden kaliteli ve az tuzlu siyah sofralık zeytin üretimi üzerinde bir araştırmaKılıç, Oğuz; Başer, Dilek; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1991Gemlik ve çelebi çeşidi zeytinlerden üretilen dolgulu ve dolgusuz yeşil zeytinlerin kaliteleri üzerine araştırmalarKılıç, Oğuz; İşgöz, Banu Bilge; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1994-10-27İnegöl çevresinde yetişen stanley çeşidi siyah eriklerden meyve suyu üretimi üzerinde araştırmalarKılıç, Oğuz; Karadeniz, Nuray Varol; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Bilim ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1988Lipaz ve proteaz enzimleri katılarak üretilen beyaz peynirlerin uygun olgunlaşma süresinin saptanmasıKılıç, Oğuz; Aydemir, A. Serdar; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1995-07-28Şalgam suyu üretimi üzerinde araştırmalarKılıç, Oğuz; Özler, Nurcan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1989-10-03Şeftali konservesinde bazı kalite kriterlerinin optimizasyonu üzerinde bir araştırmaKılıç, Oğuz; Çopur, Ömer Utku; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-11-08Taze ve dondurulmuş enginarlardan üretilen konservelerin kalite kriterleriKılıç, Oğuz; Batır, Meliha; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.