Browsing by Author İncedayı, Bige

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-09-02Dondurulmuş sebze uretiminde ohmik ısıtma on işleminin kalite uzerine etkisiİncedayı, Bige; Dağdelen, Canan; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-0641-8091; 0000-0001-6128-7453
2010-01Effects of different maturity periods and processes on nutritional components of rose hip (Rosa canina L.)Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Türkben, Cihat; Uylaşer, Vildan; İncedayı, Bige; Çelikkol, Işıl; AAG-8277-2021; AAG-8410-2021; 6506365712; 8228159700; 25632341200; 35483454300
2010Evaluation of several Quality Criteria of Low Calorie Pumpkin DessertUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-6947-2167; Tamer, Canan Ece; İncedayı, Bige; Parseker Yönel, Sibel; Suna, Senem; Çopur, Ömer Utku; AAG-8277-2021; AAG-8336-2021; AAQ-8178-2020; AAG-8503-2021; AAG-8241-2021; 8228159500; 25632341200; 36144472800; 55512747500; 8228159600
2009Farklı uygulamaların minimal işlem görmüş (fresh - cut) bazı sebzelerin kalitesi üzerine etkileriÇopur, Ömer Utku; İncedayı, Bige; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2009Hedonic price model of table olive in Turkish Markets: A case study of Bursa ProvinceUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarım Ekonomisi Bölümü.; Tamer, Canan Ece; Uylaşer, Vildan; İncedayı, Bige; Vural, Hasan; Çopur, Ömer Utku; AAG-8410-2021; AAG-8277-2021; AAG-8241-2021; AAG-8503-2021; 8228159500; 8228159700; 25632341200; 23026059800; 8228159600
2014-09-04Hurdle technology for shelf stable minimally processed potato cv. AgriaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Suna, Senem; Çopur, Ömer Utku
2018-11-20Nar ve ürünlerinin fizikokimyasal ve biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesiİncedayı, Bige; Vatansever, Aylin; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2019-03-06Ohmik ısıtma destekli işlemlerin gıdalarda kullanımı ve kalite uzerine etkisiBursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0001-6128-7453; 0000-0002-9948-4433; 0000-0002-1951-7937; İncedayı, Bige; Seyhan, Buket; Çopur, Ömer Utku
2009-04Physico-chemical properties and fatty acid composition of Gemlik variety olivesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uylaşer, Vildan; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Yılmaz, Neslihan; Çopur, Ömer Utku; AAG-8503-2021; AAG-8410-2021; 8228159700; 25632341200; 8228159500; 26430269100; 8228159600
2009-04A research on the dessert produced from modified atmosphere packaged pumpkinsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; İncedayı, Bige; Tamer, Canan Ece; Yönel, Sibel Parseker; Çopur, Ömer Utku; AAG-8277-2021; AAG-8241-2021; AAG-8336-2021; AAG-8503-2021; 25632341200; 8228159500; 26640825400; 8228159600
2014Uludağ Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin beslenme alışkanlıklarının araştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Sinir, Gülşah Özcan; İncedayı, Bige; Çopur, Ömer Utku; Kaplan, Elif; Bekaroğlu, Merve