Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author Çopur, Ömer Utku
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019-09-11
Balkabağından (Cucurbita moschata) üretilen reçel, marmelat ve pestilin kalite özelliklerinin incelenmesi
Çopur, Ömer Utku
;
Seymen, Sezin
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0002-3481-0947
2019-08-26
Bazı enginar (Cynara cardunculus var. scolymus L.) çeşitlerinden üretilen enginar reçellerinin fizikokimyasal ve kalite özelliklerinin araştırılması
Çopur, Ömer Utku
;
Durmuş, Feride
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2010
Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri
Çopur, Ömer Utku
;
Öztürk, Aysun
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014-12-15
Doğal bitki ekstraktlarından alternatif bitki çayı üretimi üzerine bir araştırma
Çopur, Ömer Utku
;
Suna, Senem
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996
Domates suyu kalitesine palperleme işleminin etkisi
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Çopur, Ömer Utku
;
Başoğlu, Fikri
;
İşgöz, Banu Bilge
2012-03-22
Dondurulmuş meyve - sebze ihracatının analizi
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Çurkan, Aygün
;
Tamer, Canan Ece
;
Çopur, Ömer Utku
2013-12-13
The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate (PGPR) on quality of milk, bitter and white chocolates
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Peker, Burak Barkın
;
Suna, Senem
;
Tamer, Canan Ece
;
Çopur, Ömer Utku
2019-08-02
Elma sirkesinden yapılan içeceklerin fizikokimyasal ve duyusal özelliklerin araştırılması
Çopur, Ömer Utku
;
Terakye, Esra
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014
Elma suyu üretiminde kritik kontrol noktaları ve tehlike analizi
Çopur, Ömer Utku
;
Alichina, Boubacar
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı.
2020
Farklı ön işlemler uygulanarak vakum altında kurutulan küp kesim elmaların kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Çopur, Ömer Utku
;
Yağcıları, Melisa
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0002-5190-2798
2009
Farklı uygulamaların minimal işlem görmüş (fresh - cut) bazı sebzelerin kalitesi üzerine etkileri
Çopur, Ömer Utku
;
İncedayı, Bige
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-07-31
Farklı yöntemlerle kurutulan enginarların (Cynara cardunculus L. Var. Scolymus) fizikokimyasal özelliklerinin araştırılması ve kurutma karakteristiklerinin matematiksel modellenmesi
Çopur, Ömer Utku
;
Şahin, Kübra Gizem
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2020-02-04
Fonksiyonel meyve cipsinin fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin araştırılması
Çopur, Ömer Utku
;
Bayrakdar, Merve Gözde
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0001-8282-9602
;
0000-0002-1951-7937
2014-04-04
Gıda alerjisi reaksiyonları
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Karakılıç, Merve
;
Suna, Senem
;
Tamer, Canan Ece
;
Çopur, Ömer Utku
2015-07-27
Gıda bileşenleri üzerine ısıl olmayan işleme yöntemlerinin etkileri
Çopur, Ömer Utku
;
Karabacak, Azime Özkan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2005-03-10
Gıda sanayiinde toplam kalite ve iyi üretim uygulamaları
Çopur, Ömer Utku
;
Yenipazarlı, Özkan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014-09-04
Hurdle technology for shelf stable minimally processed potato cv. Agria
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
İncedayı, Bige
;
Tamer, Canan Ece
;
Suna, Senem
;
Çopur, Ömer Utku
2019-09-11
Kestane turşusu üretim olanaklarının araştırılması
Çopur, Ömer Utku
;
Avşar, Betül
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0002-8873-0299
;
0000-0002-1951-7937
1997-11-20
Kivi suyu üretiminin optimizasyonu
Çopur, Ömer Utku
;
Ersöz, Nurcan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-01-29
Meyveli ve meyve aromalı boza üretiminin araştırılması
Çopur, Ömer Utku
;
Tamer, Canan Ece
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.