Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 139 to 152 of 152 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-11-24Yaban mersini meyvesinin tıbbi beslenme tedavisi uygulanan fazla kilolu bireylerde kilo yönetimi üzerindeki etkilerinin araştırılmasıGürbüz, Ozan; İstek, Nilgün; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-05-10Yağı azaltılmış bisküvi üretimiGöçmen, Duygu; Çiftçi, Sevgi; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007-01-22Yapay tatlandırıcılar ve gıda sanayiinde kullanımlarıÇopur, Ömer Utku; Yılmaz, Neslihan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2003Yemek sanayiinde HACCP sisteminin uygulanabilirliği üzerine bir araştırmaYücel, Ahmet; Şen, Mehmet Akif; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-11-08Yemek sanayiinde mönü planlama ve önemiÇopur, Ö. Utku; İncedayı, Abdullah; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-09-30Yemeklik yağlarda yağ asitleri esterleştirme yöntemlerinin karşılaştırılmasıBaşoğlu, Fikri; Öztekin, Leman; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-06-18Yenilebilir mantarın (Cordyceps militaris) potansiyel prebiyotik aktivitesinin ve süt fermantasyonu üzerine etkisinin belirlenmesiÖzcan, Tülay; Kıyak, Berrak Delikanlı; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2009-08-07Yeşil zeytin ezmesi üretiminin optimizasyonuBayizit, Arzu Akpınar; Aka, Aytül; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006Yoğurt benzeri fermente süt ürünleri üretiminde farklı probiyotik kültür kombinasyonlarının kullanımıKurdal, Ekrem; Yılmaz, Lütfiye; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2009-12-25Yulaf katkısının eriştenin kalite kriterlerine etkisiGöçmen, Duygu; Aydın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2012Yulaf katkısının tarhana kalitesine etkisiGöçmen, Duygu; Kilci, Aslı Yükselci; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014-04-18Yüksek amilozlu mısır nişastasından dirençli nişasta eldesi ve erişte üretiminde kullanımıGöçmen, Duygu; Dündar, Ayşe Neslihan İnkaya; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-12-19Yüksek fruktozlu mısır şurubu içeren şeftali nektarı tüketiminin sıçanlarda obezite oluşumuna etkisinin araştırılmasıÇopur, Ömer Utku; Sinir, Gülşah Özcan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-07-11Zeytinyağı üretim tekniklerinin tarihsel gelişimi ve birbirleriyle karşılaştırılmasıBaşoğlu, Fikri; Gülal, Taner; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.