Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 102 to 121 of 152
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015-07-28
Sağlıklı bir atıştırmalık: Enerjisi azaltılmış kraker üretimi
Şahan, Yasemin
;
Altıner, Dilek Dülger
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2005-12-23
Salamura siyah zeytin üretiminde farklı tuzda ve düşük sıcaklıkta fermentasyon uygulamasının olgunlaşma ve kaliteye etkisi
Başoğlu, Fikri
;
Kumral, Ayşegül
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006
Salamura yeşil zeytin üretiminde farklı uygulama ve acılık giderme işlemlerinin işleme süresi ve ürün kalitesine etkisi
Uylaşer, Vildan
;
Savaş, Ellif
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-07-30
Salamuraya katılan sorbik asit ve tuzlarının olgunlaşma süresince beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi
Kurdal, Ekrem
;
Yılmaz, Lütfiye
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-04-05
Salça üretim aşamalarına göre bakteri ve maya florasındaki değişim ve bozulmasındaki etkileri üzerine araştırmalar
Başoğlu, Fikri
;
Uylaşer, Vildan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1995
Samsun'da satışa sunulan bazı besinlerin aflatoksin yönünden araştırılması
Şahin, İsmet
;
Apak, Seda
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007-04-04
Sarmısak, pırasa ve soğanın A. niger üzerine engelleyici etkilerinin araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
İrkin, Reyhan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2017-01-18
Sebze püreleri ile üretilen yoğurtların özelliklerinin belirlenmesi
Özcan, Tülay
;
Yıldız, Eda
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2009-08-25
Sebze suyu üretiminde optimizasyon
Çopur, Ömer Utku
;
Yonak, Senem
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-02-19
Silikon ve plastik esaslı mutfak gereçlerinden gıdaya geçen toplam kalıntı ve metal konsantrasyonlarının araştırılması
Gürbüz, Ozan
;
Dağdelen, Adnan Fatih
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2008-11-07
Sivas küp peynirinin mikrobiyolojik özellikleri ve küf florasının belirlenmesi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Pekel, Mihriban
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006-08-04
Siyah sofralık zeytin fermentasyonunda alkali ve enzimatik yöntemlerin fiziko-kimyasal özellikler üzerine etkisi
Bayizit, Arzu Akpınar
;
Tuna, Soner
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006-10-19
Siyah sofralık zeytin fermentasyonunda alkali ve enzimatik yöntemlerin mikrobiyolojik özellikler üzerine etkisi
Bayizit, Arzu Akpınar
;
Yurtsever, Seray
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015
Spirulina platensis'ten farklı ortam koşullarında biyokütle ve gama-linolenik asit üretimi
Bayizit, Arzu Akpınar
;
Cebeci, Oya Irmak Şahin
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2000-10-30
Starter, proteaz ve lipaz kullanımının Mihaliç peynirinin olgunlaşma süresine etkisi
Kurdal, Ekrem
;
Özcan, Tülay
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1998-11-25
Stok salamura sebze ve meyvelerde bozulma etkeni mayalar
Şahin, İsmet
;
Başoğlu, Çiğdem
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-03-11
Stoklanmış hıyarlardan farklı uygulamalarla turşu üretimi
Uylaşer, Vildan
;
Erdem, Ferda
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007-06-25
Sumak'ın antimikrobiyel özelliği üzerine bir araştırma
Korukluoğlu, Mihriban
;
Yiğit, Aycan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-01-22
Bir süt işletmesine gelen, üretimde kullanılacak olan çiğ sütlerin platform testleri ile kalitelerinin belirlenmesi
Kurdal, Ekrem
;
Erözek, Yasemin
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2012
Süt proteini katkıları ile zenginleştirilen yağsız yoğurtların tekstürel özelliklerinin belirlenmesi
Özcan, Tülay
;
Delikanlı, Berrak
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.