Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 54 to 73 of 152 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1998-12-29Garnitür konservesi üretiminin optimizasyonuÇopur, Utku; Peker, Merih Korur; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1998-12-29Garnitür konservesi üretiminin optimizasyonuÇopur, Ö. Utku; Peker, Merih Korur; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-12-06Gemlik çeşidi siyah zeytinlerin bazı ağır metal içeriklerinin saptanmasıBaşoğlu, Fikri; Şahan, Yasemin; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014Gemlik çeşidi sofralık siyah zeytinlerin fenolik bileşikleri üzerine yöre ve işleme tekniğinin etkisinin araştırılmasıUylaşer, Vildan; Yıldız, Gökçen; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-01-29Gemlik tipi sele zeytini üretiminde zeytin fermentasyon sürecinin mikrobiyolojik olarak izlenmesi ve pastörizasyonun ürünün raf ömrü üzerine etkisinin araştırılmasıUylaşer, Vildan; Alak, Sibel; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007Glutenin fraksiyonunun elektroforetik özellikleri üzerine un randımanı ve yoğurma sıcaklığının etkisiGöçmen, Duygu; Özdemir, Sinem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2011-08-10Gıda analiz laboratuvarlarında mükemmellik modeli uygulamasıBaşoğlu, Fikri; İstanbullu, Yıldıray; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-07-27Gıda bileşenleri üzerine ısıl olmayan işleme yöntemlerinin etkileriÇopur, Ömer Utku; Karabacak, Azime Özkan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2000-01-17Gıda işletmelerinde kullanılan bazı dezenfektanların mikroorganizmalar üzerine etkileriBaşoğlu, Fikri; Şenel, Yasemin; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-07-08Gıda işletmelerinde üretimde ve temizlikte kulanılan suların hijyenik kalitesiYücel, Ahmet; Çelebi, Özlem Kaner; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-08-31Gıda ithalatında karşılaşılan yasal sorunlar ve çözüm önerileriBaşoğlu, Fikri; Yağcı, Rüştü; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-08-15Gıda sanayiinde soyanın kullanım olanaklarının araştırılmasıAzzahra, Fatimah; Korukluoğlu, Mihriban; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2005-03-10Gıda sanayiinde toplam kalite ve iyi üretim uygulamalarıÇopur, Ömer Utku; Yenipazarlı, Özkan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2010-01-11Gıdalarda bozulmaya neden olan bazı mayalara K-sorbat ve organik asitlerin etkisiKorukluoğlu, Mihriban; Yavuz, Mümine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-07-26Gıdalarda küf gelişimini engelleyen K-sorbat, NaCl ve pH'nın etkisinin araştırılmasıKorukluoğlu, Mihriban; Yiğit, Aycan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2001-07-24Gıdalardan bulaşabilen bağırsak patojeni bakterilerin gelişmesine bazı baharatların etkileriŞahin, İsmet; Yıldırım, Ayşegül; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1997-11-28Hamsi ve Orkinos balıklarının Surimi'ye işlenmesi üzerine teknolojik araştırmalarYücel, Ahmet; Çetin, Kader; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-04-19Hamur hazırlanmasında şerbetçiotu ve laktik starter kullanımının hamur ve ekmeğin özelliklerine etkileriŞahin, İsmet; Göçmen, Duygu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-11-18Havuç suyu üretiminde optimizasyonÇopur, Ö. Utku; Özşar, Özlem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-07-30Hindi etinin fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırmaYücel, Ahmet; Alkın, Emine; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.