Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 90 to 109 of 152
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018-05-29
Meyve tutumundan hasada kadar geçen sürede Gemlik çeşidi zeytin yapraklarının antioksidan aktivite ve fenolik bileşiklerindeki değişimin belirlenmesi
Uylaşer, Vildan
;
Doğangün, Esra
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-12-24
Meyveli probiyotik fermente süt içeceği üretimi
Özcan, Tülay
;
Barat, Abdullah
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-01-29
Meyveli ve meyve aromalı boza üretiminin araştırılması
Çopur, Ömer Utku
;
Tamer, Canan Ece
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2008
Mikrodalga enerjisinin kasap köfteye inokule edilen Listeria monocytogenes üzerine etkisinin incelenmesi
Başoğlu, Fikri
;
Çoksaygılı, Nilüfer
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-08-19
Nar (Punica granatum L.) kabuk ve çekirdeklerinin antioksidan kapasitelerinin belirlenmesi
Akpınar Bayizit, Arzu
;
Okumuş, Gülşah
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2005-11-25
Organik gübreleme yapılarak tarım ilacı çok kullanılmadan ve klasik yöntem uygulanarak üretilen domatesler ile bunlardan elde edilen bazı ürünlerin kalitelerinin belirlenmesi
Çopur, Utku
;
Mercan, Turgay
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1998-10-28
Ön işlemlerin dondurulmuş ve kızartılmış pateteslerin özellikleri üzerine etkisi
Çopur, Ö. Utku
;
Bayram, Tülay
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1995-10-24
Pastırma çemeni yapısının geliştirilmesi
Yücel, Ahmet
;
Özeç, Ferai
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-02-16
Polistiren tabaklardan gıdaya geçen toplam migrasyon değerlerinin belirlenmesi
Göçmen, Duygu
;
Bakşı, Merve Aydın
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-11-27
Portakal, greyfurt ve mandalinanın dondurularak depolanması sırasında kalitedeki değişmeler
Yücel, Ahmet
;
Dalgıç, Didem
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2012
Probiyotik yoğurt üretiminde ß-glukan kullanımı
Özcan, Tülay
;
Kurtuldu, Okan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1997-03-07
Propiyonik asit ve tuzlarının bazı küflerin gelişmesi üzerine etkisi
Şahin, İsmet
;
Dandin, Ayben
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-07-28
Sağlıklı bir atıştırmalık: Enerjisi azaltılmış kraker üretimi
Şahan, Yasemin
;
Altıner, Dilek Dülger
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2005-12-23
Salamura siyah zeytin üretiminde farklı tuzda ve düşük sıcaklıkta fermentasyon uygulamasının olgunlaşma ve kaliteye etkisi
Başoğlu, Fikri
;
Kumral, Ayşegül
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006
Salamura yeşil zeytin üretiminde farklı uygulama ve acılık giderme işlemlerinin işleme süresi ve ürün kalitesine etkisi
Uylaşer, Vildan
;
Savaş, Ellif
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-07-30
Salamuraya katılan sorbik asit ve tuzlarının olgunlaşma süresince beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi
Kurdal, Ekrem
;
Yılmaz, Lütfiye
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-04-05
Salça üretim aşamalarına göre bakteri ve maya florasındaki değişim ve bozulmasındaki etkileri üzerine araştırmalar
Başoğlu, Fikri
;
Uylaşer, Vildan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1995
Samsun'da satışa sunulan bazı besinlerin aflatoksin yönünden araştırılması
Şahin, İsmet
;
Apak, Seda
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007-04-04
Sarmısak, pırasa ve soğanın A. niger üzerine engelleyici etkilerinin araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
İrkin, Reyhan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2017-01-18
Sebze püreleri ile üretilen yoğurtların özelliklerinin belirlenmesi
Özcan, Tülay
;
Yıldız, Eda
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.