Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 50 to 69 of 152
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2010-03-31
Farklı starter kültür oranları ile hayvansal ve mikrobiyel kaynaklı peynir mayaları kullanılarak üretilen tam yağlı beyaz peynirlerin özelliklerinin belirlenmesi
Özcan, Tülay
;
Vapur, Ufuk Eren
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2009-10-30
Farklı turunçgil meyve suyu konsantreleri katkısı ile hazırlanan Trabzon hurması nektarı üretiminin optimizasyonu
Çopur, Ö. Utku
;
Yönel, Sibel Parseker
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2009
Farklı uygulamaların minimal işlem görmüş (fresh - cut) bazı sebzelerin kalitesi üzerine etkileri
Çopur, Ömer Utku
;
İncedayı, Bige
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006
Farklı üretim yöntemlerinin tarhananın organik asit içeriği üzerine etkisi
Gürbüz, Ozan
;
Bozkurt, Onur
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1998-12-29
Garnitür konservesi üretiminin optimizasyonu
Çopur, Utku
;
Peker, Merih Korur
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1998-12-29
Garnitür konservesi üretiminin optimizasyonu
Çopur, Ö. Utku
;
Peker, Merih Korur
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-12-06
Gemlik çeşidi siyah zeytinlerin bazı ağır metal içeriklerinin saptanması
Başoğlu, Fikri
;
Şahan, Yasemin
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2014
Gemlik çeşidi sofralık siyah zeytinlerin fenolik bileşikleri üzerine yöre ve işleme tekniğinin etkisinin araştırılması
Uylaşer, Vildan
;
Yıldız, Gökçen
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-01-29
Gemlik tipi sele zeytini üretiminde zeytin fermentasyon sürecinin mikrobiyolojik olarak izlenmesi ve pastörizasyonun ürünün raf ömrü üzerine etkisinin araştırılması
Uylaşer, Vildan
;
Alak, Sibel
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007
Glutenin fraksiyonunun elektroforetik özellikleri üzerine un randımanı ve yoğurma sıcaklığının etkisi
Göçmen, Duygu
;
Özdemir, Sinem
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2011-08-10
Gıda analiz laboratuvarlarında mükemmellik modeli uygulaması
Başoğlu, Fikri
;
İstanbullu, Yıldıray
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-07-27
Gıda bileşenleri üzerine ısıl olmayan işleme yöntemlerinin etkileri
Çopur, Ömer Utku
;
Karabacak, Azime Özkan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2000-01-17
Gıda işletmelerinde kullanılan bazı dezenfektanların mikroorganizmalar üzerine etkileri
Başoğlu, Fikri
;
Şenel, Yasemin
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004-07-08
Gıda işletmelerinde üretimde ve temizlikte kulanılan suların hijyenik kalitesi
Yücel, Ahmet
;
Çelebi, Özlem Kaner
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2015-08-31
Gıda ithalatında karşılaşılan yasal sorunlar ve çözüm önerileri
Başoğlu, Fikri
;
Yağcı, Rüştü
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-08-15
Gıda sanayiinde soyanın kullanım olanaklarının araştırılması
Azzahra, Fatimah
;
Korukluoğlu, Mihriban
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2005-03-10
Gıda sanayiinde toplam kalite ve iyi üretim uygulamaları
Çopur, Ömer Utku
;
Yenipazarlı, Özkan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2010-01-11
Gıdalarda bozulmaya neden olan bazı mayalara K-sorbat ve organik asitlerin etkisi
Korukluoğlu, Mihriban
;
Yavuz, Mümine
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-07-26
Gıdalarda küf gelişimini engelleyen K-sorbat, NaCl ve pH'nın etkisinin araştırılması
Korukluoğlu, Mihriban
;
Yiğit, Aycan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2001-07-24
Gıdalardan bulaşabilen bağırsak patojeni bakterilerin gelişmesine bazı baharatların etkileri
Şahin, İsmet
;
Yıldırım, Ayşegül
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.