Browsing by Author Türk, Rahmi

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 12 to 18 of 18 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
1996-04-25Farklı yörelerde yetiştirilen bazı çilek çeşitlerinin soğuk muhafazaya uygunlukları üzerine bir araştırmaTürk, Rahmi; Durgut, Erdem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1998Farklı zamanlarda dikilen bazı çilek çeşitlerinin Bursa yöresine adaptasyonlarının belirlenmesi üzerine bir araştırmaUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Türkben, Cihat; Türk, Rahmi; Akbudak, Bülent
1991Kültür mantarının ( A.bisporus) değişik sıcaklık ve ambalajlarda muhafazası üzerinde bir araştırmaBahri, Tunç; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkiler Bölümü.; Türk, Rahmi; Şeniz, Vedat; Eriş, Atilla
1990Müşküle üzüm çeşidinin soğukta muhafazasında farklı S02 genaratörlerinin muhafaza süresi ve kalite kayıpları üzerine etkileriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkiler Bölümü.; Türk, Rahmi
1999Örtüaltında ve açıkta yetiştirilen farklı olgunluktaki domates çeşitlerinin ambalaj ve yola dayanımları üzerine araştırmalarTürk, Rahmi; Doruk, Yılmaz; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1990Santa maria armut çeşidinde değişik yöntemlerle sarartma ve olgunlaştırmanın pazar kalitesine etkisi üzerine bir araştırmaTürk, Rahmi; Doğan, Ruhani; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1994-02-10Vakumla önsoğutmanın bazı sebze türlerinde muhafaza süresi ve ürün kalitesi üzerine etkileriTürk, Rahmi; Çelik, Ertuğrul; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.