Browsing by Author Türk, Rahmi

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 7 to 13 of 13 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
1995-03-28Domates, biber ve patlıcanlarda farklı ambalaj tiplerinin ürünlerinin taşınması ve kalitesi üzerine etkileriTürk, Rahmi; Özdemir, Z. Nur; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1993-10-01Eşme ayvasında (Cydonia vulgaris cv. Eşme) depolama süresince meydana gelen meyve eti kahverengileşmesinin nedenleri üzerine bir araştırmaTürk, Rahmi; Memiçoğlu, Muhammet; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bilimleri Anabilim Dalı.
2000-07-26Eşme ayvasının soğukta muhafazası esnasında ortaya çıkan kalite faktörlerindeki değişimlerTürk, Rahmi; Şen, Arzu; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1996-04-25Farklı yörelerde yetiştirilen bazı çilek çeşitlerinin soğuk muhafazaya uygunlukları üzerine bir araştırmaTürk, Rahmi; Durgut, Erdem; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1999Örtüaltında ve açıkta yetiştirilen farklı olgunluktaki domates çeşitlerinin ambalaj ve yola dayanımları üzerine araştırmalarTürk, Rahmi; Doruk, Yılmaz; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1990Santa maria armut çeşidinde değişik yöntemlerle sarartma ve olgunlaştırmanın pazar kalitesine etkisi üzerine bir araştırmaTürk, Rahmi; Doğan, Ruhani; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1994-02-10Vakumla önsoğutmanın bazı sebze türlerinde muhafaza süresi ve ürün kalitesi üzerine etkileriTürk, Rahmi; Çelik, Ertuğrul; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.